Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Alex resmen gitti !

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Taraftarımız derbide Arena`ya gidemeyecek. İl Güvenlik Kurulu, Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine taraftarlarımızın alınmamasını kararlaştırdı. Kararın alınmasında kendi taleplerinin etkili olduğunu toplantı sonrası Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst açıkladı.

Galatasaray tribünleri ve yönetiminin en temel insan haklarına aykırı bu uygulamanın devam etmesine yönelik katkıları tüm kamuoyunun malumudur. Biz gelemesek bile dualarımız, kalbimiz ve ruhumuzla orada takımımızın yanında olacağız. Korkunun ecele faydası olmayacak.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Sezer Öztürk, 14 Aralık Cuma günü saat 15.00’te FBTV’de Günün Röportajı programında Fenerbahçe taraftarının sorularını yanıtlayacak.

Sezer Öztürk’e sizler de sorularınızla ulaşabilirsiniz. Bunun için tüm operatörlerden cep telefonunuzun mesaj bölümüne "gun" yazıp boşluk bırakıp sorunuzu yazdıktan sonra 1907’ye göndermeniz gerekmektedir.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Kayseri deplasmanının ardından Göztepe ile İstanbul'da oynanan kupa maçında da taşlı saldırıya uğrayan Fenerbahçeli oyuncular isyan bayrağı açtı.
Son dönemlerde kendilerine yönelik bu tip tepkilerle sürekli karşı karşıya kalmaktan şikayetçi olan sarı-lacivertli futbolcular, Pazar günü de Arena'ya gideceğiz. Bu olaylardan kaçmak için helikopter mi kullanacağız diyerek sıkıntılarını dile getirdiler.
Fenerbahçe Yönetimi son iki olayda emniyetin zaafiyeti bulunduğunu düşünürken, Galatasaray maçı için özel önlem istenecek.

Bu arada Göztepe Kulübü, Fenerbahçe'ye yapılan saldırıyı kınadı. Yapılan açıklamada, Görüntülerde taraftarımızın, otobüse yapılan saldırının ardından saldırıyı yapan kişi ve kişilere koyduğu tepki açıkça görülmektedir. Bu yaşanılan çirkin olayı yazılı, görsel ve sosyal medyamızın daha detaylı inceleyerek, kulübümüze ve taraftarımıza mal edilmemesi konusunda hassasiyetlerini bekliyoruz. Fenerbahçe Kulübü'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz denildi.

Erkan

Nev-i Şâhsına Münhâsır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    102
UEFA Avrupa Ligi 2. Turu'nda temsilcimiz Fenerbahçe, Belarus takımı BATE Borisov ile eşleşti.

ParaboLa

Всё будет хорошо..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34
Not: Fenerbahce - Bate Borisov macinin galibi Son 16'da Napoli - V.Plezen Galibi ile eslesecek.

ParaboLa

Всё будет хорошо..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34
Umarim Galatasaray da, Fenerbahce de basarili olur. Rekabet ulke sinirlari icindedir; Hic bir yabaci takimi Galatasaray'a karsi desteklemem bir Fenerbahce 'li olarak. NunveyLa yi eshefle kiniyorum.

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
herşey için hayırlısı inşallah iki takmımızda yükselip ülke puanımızı arttırıcaklar.

NunveyLa

ßir Tarafta güLüşün var,Sırtımda kanLı ßıçağın..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312
Benı Kınayan arkadas / Kendı ozgu fıkrımı sundum Soyledıgın seyler ıcınde bende senı ıffetle kınıyorum. Agzımızdan cıkan herseye saygı duymak zornda degılsınız Lakın FENER BAHCE bır turk takımı olmasına ragmen basarısız olmasını dılıyorm ..

NunveyLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312
Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, Twitter'dan bir taraftarın sorusu üzerine, Aykut Kocaman'ın istifasıyla ilgili yorum yaptı.

fft104mm2048862.jpg

Aykut Kocaman'la yaşadığı problemler yüzünden Fenerbahçe'den ayrılan ve ülkesine dönen Alex, eski hocasının istifasıyla ilgili yorum yaptı. Twitter'dan bir taraftarın "Aykut Kocaman istifa etti. Mutlu musun?" sorusuna Alex, "Neden mutlu olayım?" yanıtını verdi.

NunveyLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312
Volkan'ın söylediklerinin ardından Gökhan Gönül, arkadaşlarıyla iki dakika süren bir görüşme yaparken, oyuncularının gösterdiği bu sevgi selinin, Aykut Kocaman'ın kafasını karıştırdığı öğrenildi.

fft104mm2049264.jpg

Yardımcılarıyla kısa bir toplantı yapan Kocaman’ın, “Bütün gece düşünecek ve kesin kararımı ondan sonra vereceğim” dediği öğrenildi. Samandıra’da bunlar yaşanırken, Başkan Aziz Yıldırım’ın tesislere gelip Aykut Kocaman’la ikili görüşme yaptığı bildirildi. Kocaman’ın da bu konuşmanın ardından ikna olup, istifa etmekten vazgeçtiği ve göreve devam kararı aldığı iddia edildi.

NunveyLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312
Kadıköy'de büyük şok... Geçen hafta derbide Galatasaray'a mağlup olan ve Saracoğlu'nda Karabük'e karşı telafi maçına çıkan Fenerbahçe, tek kelimeyle darmadağın oldu. 38'de İlhan Parlak'la öne geçen Mesut Bakkal'ın öğrencileri 41 ve 69'da Lua Lua'nın golleriyle farka gitti.

fft104mm2049146.jpg

Kâbus gecesi

Soğuk Kadıköy gecesi Fenerbahçe açısından tam bir kâbus gibiydi. Karabük takım halinde ortaya koyduğu performansla sahanın hakimiydi. Cesur bir kadro anlayışıyla çıktı Kanarya önüne. Daha önce aynı şekilde Galatasaray’a karşı böyle başlamış ve istediğini almıştı. Hücumcu oyuncuları LuaLua, Shelton, İlhan Parlak, Ahmet İlhan ceza yayı etrafına o kadar hızlı giriyordu ki, Fenerbahçe bunun şaşkınlığını yaşıyordu. Bu şaşkınlık oyuncuların oyun psikolojisinde çok fazla etki yaptı. Özellikle ilk yarıda yapılan bireysel hataların neredeyse tamamı Volkan’ın önünde tehlike oluşturdu. Karadeniz ekibi kanatlarını ve orta sahasını çok etkili kullanıyordu. Fenerbahçe buna karşılık hiçbir olumlu iş yapamadı. İkinci yarıya başlarken Caner ve Salih’in oyuna dahli de pek bir etki yapamayınca mutlak mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

13’te Hasan Ali topu kontrol etmek isterken İlhan Parlak araya girdi ve topa sahip oldu. Süratle ceza alanı içerisine giren golcü oyuncu, Volkan’ın üzerinden aşırtmak istedi ancak meşin yuvarlak auta çıktı. 28’de Birol takımı adına kazanılan serbest vuruşta topun başına geçti ve sert vurdu top az farkla auta çıktı. 35’te Gökhan Gönül, Hasan Ali’yi çizgiye indirdi. Hasan’ın paralel pasında bomboş kaleye karşı istediği gibi dokunmayan Sezer, takımını öne geçirebilecek net bir fırsattan yararlanamadı. 38’de İlhan Parlak, LuaLau ile verkaça girdi. Kongolu oyuncunun pasında savunmanın arkasına sarkan İlhan, Volkan ile karşı karşıya kaldığı anda güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1. 41’de Kuyt hücuma çıkarken topu Yiğit’e kaptırdı. Tecrübeli oyuncu, içeriye sokulup LuaLua’ya aktardı. Gecenin başarılı isimlerinden olan LuaLua, Kadıköy gecesini buz kestirdi:

0-2. 69’da LuaLua bir kez daha sahneye çıktı. Gecenin yıldızı, Fenerbahçe ceza sahasında önce Hasan Ali’yi geçti ardından Volkan’ın kapattığı köşeden topu ağlarla kucaklaştırdı 0-3. 75’te Gökhan ceza sahasına ortaladı, Kuyt’ın güzel kafa vuruşu farkı ikiye indirdi: 1-3.

NunveyLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312
fft104mm2049166.jpg

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım maç sonrası istifa eden teknik direktör Aykut Kocaman’a sahip çıktı. Taraftarlar istifa diye bağırınca hemen soyunma odasına inen Yıldırım’ın Kocaman’ı yanlış bir şey yapmaması konusunda uyardığı öğrenildi. Yıldırım soyunma odasında oyunculara, “Gölge gibi oynuyorsunuz. Devre arasında kendinize gelin. Böyle oynayanın bu takımda işi olmaz, ayağınızı denk alın. Aykut bir yere gidemez, kalacak bu takımda. Kendisi, ‘istifa’ diyenlerden daha çok Fenerbahçeli’dir. Ben Fenerbahçe için 1 sene hapiste yattım, onlar ne yaptı! Biz çok geriden geldik, çok şampiyonluk verdik son haftalarda fakat yılmadık. Rakipleri geride bırakacak güçteyiz, bugünkü maçta kimse Sow’un yanına gitmiyor kimse taşın altına elini sokmuyor, bir kopukluk var. Bunu devre arasında revize etmemiz lazım. Galatasaray karşısında kaç dakika 1 eksikle başa baş oynadık. Demek ki isteyince oluyormuş. Aykut’u değil kendinizi sorgulamanız lazım” dedi.

‘Avrupa’da şampiyon oluruz’

Yıldırım taraftarlara da sitem ederek, “Taraftar bu zamanda takıma sahip çıkmayacak da ne zaman çıkacak. İyi oynamadığımız bir maçtı. Protesto istifa diye bağırarak olmaz, alkış ile olur bin türlü yolu var. Önemli olan kötü gün taraftarı olmak. Zaten transfer kesin olacak. Aykut da çalışıyor ben de çalışıyorum herkes ona destek versin, onu geri döndürelim. Ligde şampiyon olmayız, Avrupa’da şampiyon oluruz. Futbolcular böyle kötü oynarken, faturayı Aykut’a kesmeyi doğru bulmuyorum. kendisini kesinlikle bırakmayız” ifadesini kullandı.

NunveyLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312
fft104mm2048542.jpg

Galatasaray derbisinde gördüğü çift sarıdan oyun dışı kalan ve hakem Halis Özkahya’nın raporu sonrası 12 maç ceza alan Fenerbahçe’nin yıldız ismi Raul Meireles dün savunmasını yaptı. Portekizli futbolcu, yöneticiler Abdullah Kiğılı, Talat Yılmaz, Şekip Mosturoğlu ve Tolga Deniz Aytöre ile birlikte Futbol Federasyonu’na giderken, çıkışta yalnızca FANATİK’e konuştu. Cezası nedeniyle bir hayli üzgün olan Portekizli, “Suçladıkları hareketi yapmadım, tükürmedim, hakaret etmedim. Federasyonun elinde bulunan yeni görüntülerle bu ortaya çıkacak. Ben masumum. Burada tek isteğim var; masum olduğumun herkes tarafından bilinmesi. Ben artık 3-5 maçta değilim. Kimin doğru söylediği ortaya çıksın. O zaman rahatlayacağım. Şimdi bu konu hakkında daha fazla konuşamam. Çünkü kulübümün de hassasiyetleri var” dedi.

Karar günü salı

Hukuk Kurulu’nun karşısına çıkan Meireles savunmasında, görüntülerle birlikte hakeme tükürmediğini tekrarladı. Hiç kimsenin yüzüne tükürmediğini belirten tecrübeli oyuncunun üyelere de, “Hakeme gay işareti de yapmadım. Ayrıca o işaretin ne olduğunu bilmiyorum. Benim kişiliğime de yakışmayacak bir şey” dediği öğrenildi. Tahkim Kurulu, olağanüstü duruşmalı toplantının ardından cezanın durdurulmasına dair talebi bu aşamada reddedip, yayıncı kuruluştan derbinin görüntülerinin istenmesine karar verdi ve şu açıklamayı yaptı: “İtiraz eden tarafın sunduğu görüntüler izlenerek sözlü savunmaları dinlendi, tutanak altına alındı.” Kurulun salı günü konuyla ilgili kararını açıklayacağı kaydedilirken, hakeme tükürme eylemi olmadığı anlaşılırsa da cezanın 8 maç düşürüleceği öğrenildi.

Özkahya ne yazmıştı?

Halis Özkahya’nın Meireles’le ilgili hazırladığı raporda şu ifadeler yer alıyordu: “Kırmızı kart sonrası Meireles hızla üzerime geldi. Sol elinin başparmağı ile işaret parmağını birleştirerek bana ‘Gay’ işareti yaptı. Bu hareketini ısrarla sürdürdü. Ayrıca yanıma yaklaşarak şahsıma ağır küfürler etti. Gay hareketini, sözleriyle de tekrarladı. Bu sırada ağzından çıkan tükürükler de yüzüme geldi. Ayrıca içeriği anlaşılamayan sözler sarfetti

NunveyLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312
fft104mm2049398.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın istifasından sonra Samandıra Tesisleri'nde toplanan bütün futbolcular, Kocaman'ı ikna etmek için yoğun çaba harcadılar.

Fenerbahçe'nin kaptanları yaşanan olaylardan sonra FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Birinci kaptan Volkan Demirel şöyle konuştu: Çok zor dönemlerden geçtik. En zor günde en önde duran Aykut Kocaman'ın istifası isteniyor. Hocamıza inanalım, güvenelim. Üç-dört saattir burada bir çaba içerisindeyiz. Burada hocamızın bir kabahati yok, suçlu biziz. Hocamızla gereken konuşmayı yaptık. Biz, futbolcular olarak gerekli sorumluluğu alıyoruz ve mayıs ayına da kadar elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şu anda ne düşünüyor bilmiyorum ama inşallah hocamız kalacak.

Volkan'dan sonra söz alan Gökhan Gönül ise "Buraya hem futbolcular hem başkanımız hem de yöneticilerimiz geldi. Suçlu biziz ve gerekeni yapacağız. Takımı bu durumdan kurtaracağız. Hocamızı kararını döndürmeyi başardığımızı düşünüyorum" dedi.

Sarı-Lacivertliler'in tecrübeli oyuncusu Selçuk ise, bu kadar zorlu dönemlerde bu kadar başarı kazanmış bir insanın istifasını istenmesinin ona komik geldiğini ifade etti.

Üst Alt