Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Alex resmen gitti !

Aura

DüşŁєrimden İbɑrєtsiη
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    52
Moussa Sow'a Liverpool'dan 35 Milyon TL

Liverpool, Senegalli golcü için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı, tam 15 milyon Euro'luk (Yaklaşık 35 milyon TL) bir teklif yaptı. Sow gitmek istiyor, yönetim ise şimdilik kararsız.

wol_error.gif
Resimi Orjinal Boyutta Görüntülemek İçin Tıklayın
fft104mm2075279.jpg

Sow’u rahatlatacak oyuncu arayan Fenerbahçe’ye sürpriz teklif geldi... Senegalli oyuncuyu Türkiye’ye gelmeden önce de isteyen Liverpool, Sarı-Lacivertliler’in kapısını 15 milyon Euro (Yaklaşık 35 milyon TL) ile çaldı. Kırmızılar’ın önerisine şu an için Fenerbahçe’den cevap verilmedi. 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Sow’un ise, Ada’ya gitme fikrine sıcak baktığı, yönetime de bunu aktardığı öğrenildi. Yönetim ile teknik patron Aykut Kocaman’ın yapacağı zirvenin ardından yanıt bekleyen İngilizler’e son kararın açıklanacağı bildirildi. 41 maçta 18 gol 6 asistlik bir performansı bulunan Sow’u Fenerbahçe geçtiğimiz sezonun devre arasında Lille’den 10 milyon Euro’luk (Yaklaşık 23 milyon TL) bonservis bedeliyle renklerine bağlamıştı.

Aura

DüşŁєrimden İbɑrєtsiη
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    52
Dirk Kuyt'tan iddialı sözler

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Kuyt, Genk ile beraber kalmalarını değerlendirdi.

wol_error.gif
fft104mm2075529.jpg
Hollandalı yıldız, takımların hazırlık maçlarını eksiklerini görmek için oynadıklarına dikkat çekip, “Paniğe gerek yok. Hocamız kamp döneminde yeni oyuncuları tanıyacak, eksikleri görecek ve bunlara çare bulacak. Hiç kimse merak etmesin, biz daha önce verdiğimiz sözü tutacağız. Kenetlendik, sabırsızlıkla ligin başlamasını bekliyoruz. Bizi bir hazırlık maçı ile değerlendirmek yanlış olur. Taraftarlar merak etmesin, ligle birlikte karşılarında savaşan bir Fenerbahçe olacak” ifadesini kullandı.

Aura

DüşŁєrimden İbɑrєtsiη
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    52
Fener'den farklı rövanş: 93-67

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu'nda Fenerbahçe, Rusya'nın Nadezhda Orenburg takımını 93-67 yendi.

wol_error.gif
fft104mm2075780.jpg

Rusya’daki ilk maçı kaybeden Kanarya, Pondexter’ın yokluğuna rağmen çok üstün bir oyun sergiledi. Maça iyi başlayıp, ilk periyodu 28-17, devreyi de 51-37 önde bitiren Sarı-Lacivertliler, farkı giderek açıp salondan 93-67 galip ayrıldı. Sarı-Lacivertli ekip, bu galibiyetle grubundaki 8. maçında 6. galibiyetine ulaştı.

Aura

DüşŁєrimden İbɑrєtsiη
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    52
FIFA tarafından yılın golü ödülünü alan Fenerbahçeli Miroslav Stoch, yaptığı açıklamada goldeki 'aslan payı'nın Alex de Souza'da olduğunu ifade etti.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği'ne attığı gol, FIFA tarafından 2012'nin en güzel golü seçilen Fenerbahçeli Miroslav Stoch, ödül töreninin ardından verdiği röportajda duygularını aktardı.
Slovak oyuncu çok mutlu olduğunu ifade ederken golde kendisine o dönem Fenerbahçe forması giyen Alex'in yaptığı asiste dikkat çekti teşekkürlerini sundu.
Stoch, "Fantastik bir duygu. İlk 3'e girmeyi beklemiyordum. Bana oy veren herkese teşekkür etmem lazım. Eğer onlar oy vermeseydi ben burada olamazdım. Bu ödülü bana oy veren insanlar sayesinde kazandım." şeklinde konuştu.
Başarılı oyuncu gol anını anlatırken en büyük payın korneri kullanan Alex'te olduğunu dile getirdi:
"Aslında büyük pay eski kaptanımız Alex'te. Korneri kullandı ve bana mükemmel bir top gönderdi. Ona teşekkür ediyorum. Ben de ceza alanı dışında bekliyordum. Top bana doğru geldiğinde sadece gol atmayı düşündüm. 2 ya da 3 oyuncu üzerime doğru geliyordu ve topu kontrol etme şansım yoktu. Aklımdan geçen tek şey şut atmaktı eğer kontrol etmeye çalışsaydım topu kaybedebilirdik ve kontra atak yiyebilirdik. Top vurdum ve sanırım daha iyi vuramazdım..."
Stoch, idmanlarda ceza alanı dışından şut denemesi yaptığını ifade ederken, "Geçen sezon ceza alanı dışından birçok gol attım. Ama bu tarz bir gol için evet çalışmanız da gerekiyor yine de şansa da ihtiyacınız var. Ben de hem mükemmel vurdum hem de şanslıydım. Sonuç çok temiz oldu." ifadelerini kullandı.

NunveyLa

ßir Tarafta güLüşün var,Sırtımda kanLı ßıçağın..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312
Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Volkan Demirel, sezon sonuna kadar şampiyonluk mücadelesini bırakmayacaklarını belirtti ve hedeflerine ulaşacaklarını iddia etti.

202334hp2.jpg

Fenerbahçe forması giyen Volkan Demirel, takım olarak sezonu zirvede tamamlayacaklarına inandıklarını belirtti.

Volkan, düzenlediği basın toplantısında "Hedeflerimiz değişmiş değil. Katıldığımız bütün kulvarlarda zirveyi hedefliyoruz. Bunun için de takım olarak elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Daha dezavantajlı iken şampiyonluğa ulaştık. Bunları daha önce yaşadığımız için bu sözü verebiliyorum. Kadro kalitesi olarak farkı kapatibelecek kapasiteye sahibiz. Yeter ki aklımızdakileri sahaya dökebilelim. Eğer bunu yerine getiremezsek, 5 ay sonra oturup hesaplaşırız." sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

Lqua

αqα¢ ѕıкıℓмıѕтı уαρяαктαη вαнαηєу∂ι ѕσηвαнαr ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    25
hvyqq.jpg

FIFA'nın "Puşkaş Yılın Golü" ödülünü kazanan Stoch'un talihi iyice açıldı. Fenerbahçe'de yeniden gözde konumuna gelen Slovak futbolcuya, Dinamo Moskova resmen talip oldu. Rus ekibinin hocası Dan Petrescu, Rumen Pro Sport'a transfer listesini açıkladı. Listede Stoch'un ismini ilk sıralara yazan Petrescu, "Bu oyuncular için kulüplerine resmi teklif yaptık, yanıt bekliyoruz" dedi.

NunveyLa

ßir Tarafta güLüşün var,Sırtımda kanLı ßıçağın..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312
fenerbahceli-futbolculara-saldiri_48688_b.jpg

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta mücadelesinde Kayserispor deplasmanına çıkan Fenerbahçe Kayseri'de kötü bir sürpriz ile karşılaştı.
Maç için Kadir Has Stadı'na hareket eden Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsüne saldırı olduğu ve otobüsün camlarının kırıldığı öğrenildi.
Fenerbahçe idari menajeri Hasan Çetinkaya'nın yüzünde sıyrıklar oluştuğu, otobüs şöförünün yaralandığı belirtildi. Fenerbahçeli futbolcular ise saldırıdan etkilenmedi.
fenerbahceli-futbolculara-saldiri_36643_b.jpg

Lqua

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    25
hy0q0.jpg

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de Kocaman'ın listesinde bulunan Arnautovic'in Antalya'da izlenip not tutulduğu ifade edildi.

Spor Toto Süper Lig ' de mücadele eden Fenerbahçe ' nin ligin ikinci yarısı için kadrosunu Werder Bremen ' de forma giyen Marko Arnautovic ile güçlendireceği belirtildi.HaberTürk ' ün Alman spor basınında da geniş yer bulan Arnautovic-Fenerbahçe iddiası gün geçtikçe güçleniyor. Antalya ' da Tuttur.com Cup futbol turnuvasında Werder Bremen ile Wolfsburg takımlarının birbiri ile olan mücadelesini Fenerbahçe Antrenörü Turgay Altay ' ın takip ettiği ifade edildi. Aykut Kocaman ' ın isteği ile bu maçı izleyen Altay ' ın görevinin Arnautovic ' i izleyip hakkında rapor hazırlamak olduğu belirtildi.

Turgay Altay ' ın bu oyuncu ile ilgili sorulan sorulara cevap vermemesi dikkatlerden kaçmadı. Aykut Kocaman ' ın Fenerbahçe ' ye geldiği günden beri Arnautovic ' in gündeminde olduğu söylendi.Werder Bremen ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arnautovic ' in bonservis bedelinin yaklaşık olarak 15 milyon lira olduğu ifade edildi. 1989 doğumlu olan forvet oyuncusu, 1.92 cm boyu olmasına rağmen ayaklarına çok hakim. 2010 yılında Werder Bremen forması ile Arnautovic, 54 maçta 14 gol atma başarısını gösterdi.

Lqua

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    25
hzkvm.jpg

Forvet bölgesine kesinlikle bir takviye yapmak isteyen Fenerbahçe kulubü bu amaçla yurt içi ve yurt dışında transfer görüşmelerini sürdürüyor.
Mersin İdman Yurdu forması giyen Mert Nobre için Anadolu takımına resmi teklif vermeye hazırlanan Fenerbahçe bu transferin olmaması ihtimalinide göz önünde bulunduruyor.
Mersin kulubü ilk etapta Nobre’nin boşluğunu doldurmakta sıkıntı yaşayacağını düşündüğü için Brezilya asıllı Türk futbolcuyu satmak istemiyor. Ancak Nobre’nin gönlüde eski takımı olan Sarı – Lacivertli ekipte.
Öte yandan Fenerbahçe kulubü Fransa’nın Rennes takımında top koşturan milli oyuncumuz Mevlüt Erdinç içinde nabız yoklamaya başladı.
PSG kulubünde ilk 11 e girmekte sıkıntı yaşadığı için takımdan ayrılmak isteyen Mevlüt Rennes takımına satılmıştı.Ancak Erdinç Rennes takımındada istenilen performansı sergileyememişti.Türk panzeri lakaplı oyuncu için kiralama formülünü denemeyi planlayan Sarı-Lacivertli ekip bu teklifini kabul ettiremezse Satış opsiyonlu kiralama yolunu deneyicek.
Mevlüt Erdinç’in ise Rennes’den ayrılıp Fenerbahçe’ye gitmeye sıcak baktığı gelen dedikodular arasında..

Aura

DüşŁєrimden İbɑrєtsiη
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    52
Belhanda ile anlaştık

808255367838.jpg

Asbaşkan Abdullah Kiğılı, "Biz Belhanda ile her konuda anlaşıp el sıkıştık. Ama Montpellier resmen uçuyor. Söyledikleri paraya 'evet' dememiz mümkün değil. Gerekiyorsa almayız, ne yapalım yani!" dedi

Fenerbahçe kulübü, Younes Belhanda hakkında ilk resmi açıklamasını asbaşkan Abdullah Kiğılı vasıtasıyla yaptı. Sporx'e konuşan tecrübeli yönetici, "Henüz bitmiş bir şey yok, aksine kulübü Montpellier'in istediği bu rakamlara bizim 'evet' dememiz mümkün değil. Kulübü bonservis bedeli konusunda adeta havalarda uçuyor. Ayaklarının yere basması lazım. Biz son teklifimizi yaptık bekliyoruz. İstedikleri paralarla bu transfer olmaz" dedi.

SNEİJDER'LE İLGİMİZ YOK
Kiğılı, Belhanda ile her konuda anlaştıklarını ve el sıkıştıklarını belirterek, "Oyuncu konusunda hiçbir sıkıntı yok. Ama kulübü resmen uçuyor.
Gerekiyorsa Belhanda'yı almayız, ne yapalım yani" açıklamasını yaptı. Sneijder için devrede olmadıklarını yineleyen sarı-lacivertli yönetici, "Galatasaray'ın devrede olduğu bir oyuncu için biz devreye girmeyiz. Bu ayrıca bizim bir prensip kararımız. Bunu daha önce kulüp olarak da deklare etmiştik" diye konuştu.

SON TEKLiFE DE BURUN KIVIRDI
Fransa'dan gelen son haberlere göre, Fenerbahçe'nin Belhanda'ya karşılık Montpellier'e 11 milyon euro peşin paranın yanı sıra bazı bonuslar teklif etti. Fransız ekibinin başkanı Nicollin, "Tamamı peşin 15 milyon euro'dan aşağısına oyuncumuzu vermeyiz" açıklaması yapmıştı.
Nicollin'in bu rakamdan biraz aşağı düştüğü öğrenilirken, Fener'in son teklifine ise burun kıvırdığı belirtiliyor.

İKİ RAKİP DAHA ÇIKTI
Belhanda kapışmasında Tottenham ve Schalke devreden çıkarken, Fenerbahçe'ye iki yeni rakip çıktı. Bundesliga şampiyonu Borussia Dortmund ile İngiliz Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in, Fransız oyuncu için önümüzdeki günlerde ilgilerini göstermesinin beklendiği iddia edildi.

6 MİLYON EURO'YA RET
Montpellier'le Belhanda pazarlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin, aynı takımın kaptanı ve stoperi Mapou Yanga-Mbiwa'ya olan ilgisinin devam ettiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Orta Afrikalı oyuncuya karşılık 6 milyon euro önerdiği, ancak Fransızların bu teklife karşı çıktığı bildirildi.

Üst Alt