Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Alex resmen gitti !

Mare

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    17
Porekiz Milli Takım kampında sakatlanan Meireles'ten kötü haber geldi.

f.bahceye-meirelesten-sok-haber-977014h.jpg

Portekiz'in Rusya maçı öncesi sakatlanan Meireles, yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacak..

Portekiz Milli Takımı'nın hocası Paulo Bento'nun demecine göre Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusunun antrenmanda geçirdiği sakatlık sonucu yarınki Rusya maçında oynaması zora girdi.

Portekiz Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Paulo Bento yaptığı açıklamada, "Meireles uyluğundan geçirdiği bir sakatlıkla antremanı yarım bıraktı" demişti.
Radyospor'a konuşan Fenerbahçe Kulüp Yetkilileri, oyuncunun son durumuna ilişkin, "Oyuncu yaklaşık bir ay sahalarda olmayacak. Durumu ciddi" dediler.

Bu arada Milli Takım'da sakatlanan Mehmet Topla'ın da yaklaşık 10 gün sahalardan uzak kalacağı ve Limassol maçına yetiştirilmeye çalışılacağı kaydedildi.

TrabzonSpor

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Milli takım kampında oyuncular arasında kavga yaşandığı yönündeki haberleri, TFF ve Galatasaraylı futbolcular Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın ardından Fenerbahçe de yalanladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, dün bir gazetede yer alan "Milli takımda kavga" haberinin bugün de bazı basın yayın organlarında devam ettiği belirtilerek, "Milli takım kampında, futbolcular arasında bir kavga yaşandığı ve kalecimiz Volkan Demirel'in de bu kavgaya karıştığı yönündeki haberler, gerçek dışıdır. Bu haberlere itibar edilmemesini rica ederiz" denildi.

TrabzonSpor

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de yarın deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Bursa'ya gitti.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen basına kapalı antrenmanda sarı-lacivertlilerin pas organizasyonları ile bireysel ve taktik çalışmalar yaptıkları bildirildi.

Sakatlıkları bulunan Meireles, Yobo, Mehmet Topuz ve Orhan Şam’ın tedavilerine devam edildiği, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışan Mehmet Topal ve Gökhan Gönül’ün, ikinci bölümünde bireysel çalışmalar yaptığı belirtildi.

Fenerbahçe’nin 19 kişilik kadrosunda, Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Cristian, Sezer Öztürk, Salih Uçan, Özgür Çek, Stoch, Krasic, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Kuyt, Semih Şentürk, Sow ve Recep Niyaz bulunuyor.

TrabzonSpor

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Semih Şentürk'ün menajeri Hakan Özlü, golcü futbolcunun Coritiba'ya gideceği haberlerini yalanladı.
"Coritiba'ya üçüncü Fenerli" başlığıyla yer alan haberleri yalanlayan menajer Hakan Özlü, Maraton.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Semih'in, Fenerbahçe ile 2014 Haziran ayına kadar sözleşmesi var ve hiçbir yere gitmiyor Bedelli askerliğe yaşı tutmadığı için Brezilya'ya gidecek diye haber yapıyorlar. Çok ayıp. Semih, Alex'in çok yakın aile dostudur ve Fenerbahçe'de 8 yıl boyunca birlikte forma giydiler. Güzel arkadaşlıkları var ama bu Semih'in Brezilya'ya gideceği anlamına gelmez. Semih, Fenerbahçe'de çok mutlu" ifadelerini kullandı.

TrabzonSpor

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Bursa Atatürk Stadı'nda Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Bursaspor ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Tribünlerde açılan bir pankart ise dikkatlerden kaçmadı.

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ve Fenerbahçe Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldikleri mücadelede 1-1 berabere kalarak sahadan 1'er puanla ayrıldılar.

Bursaspor taraftarı ise maçın hemen başlarında açtığı pankartla Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Şike davasında özellikle yönetim kadrosunun yargılandığı Fenerbahçe Spor Kulübü için Bursaspor taraftarları 'Bursa kapalı cezaevine hoşgeldiniz emek hırsızları' pankartıyla sert göndermede bulundu.

Maçı ekranları başında ve tribünlerden izleyen seyircilerin dikkatinden kaçmayan bu pankart ve sözler ise kısa sürede Twitter'da Trend Topic (TT) listesine girdi.

Bir çok mesajın atıldığı #EmekHırsızıFenerbahçe başlığı altından atılan bazı twitler şu şekilde oldu;

Sadece GALATASARAY ♥ ‏mirayOzblk1905

Şike Yapmak Sanat Olsaydı, Fener Her Sene Oscar Alırdı. #EmekHırsızıFenerbahçe .

Tolga ‏@TolgEro

Adin cikmis alemde, 6 gol atsan'da nafile #EmekHırsızıFenerbahçe!

S. Zeynep Şengül ‏@SevcanJD

#EmekHırsızıFenerbahçe derken beyninizi nerde unuttuysanız oraya gidin ve bir daha gelmeyin lütfen.

Onur KİRET uA ‏@kiret0067

#EmekHırsızıFenerbahçe damgalı gamgam styler

Mert Şengöçmen ‏@SucukluDolma

BURSA KAPALI CEZAEVİNE HOŞGELDİNİZ #EmekHırsızıFenerbahçe

Kadir Çavuşoğlu ‏kadirCavusogluu

Yine direkten döndün fener ne diyeyim sana #EmekHırsızıFenerbahçe

TrabzonSpor

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, "Size karşı son dönemde çok eleştiri oldu. Siz bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna "Bu kulübü, bu takımı yürekten seven insanların benim performansımı beğenmeyenler de vardır. Onlar çok merak etmesinler gerektiğinde burada 1 dakika fazla kalmayacağım" cevabını verdi.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Bursaspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından adeta patladı!..

Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında bir gazetecinin, "Size karşı son dönemde çok eleştiri oldu. Siz bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Kocaman, "Bu polemiklerin içinde yer almak istemiyorum. Problemler varsa bunları çözmek için çaba harcamaya çalışıyorum. Nasıl gösterildiğimi bilemiyorum. Bunu değiştirmek için çaba sarfetmeyeceğim. Ben böyleyim. Takım adına doğru olduğunu düşündüğüm şeyleri yapmaya devam edeceğim. Bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyoruz.

Maç toplantılarının dışında çok fazla konuşma niyetinde değilim. İş yapacağız. Bu kulübü, bu takımı yürekten seven insanların benim performansımı beğenmeyenler de vardır. Onlar çok merak etmesinler gerektiğinde burada 1 dakika fazla kalmayacağım. Ama ne yapmaya çalıştıklarını bilmiyorum. Allah'a havale ediyorum" cevabını verdi.

TrabzonSpor

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Nijeryalı yıldız ameliyat mı oluyor?

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Joseph Yobo ameliyat olacağı ve Afrika Kupası'nı kaçıracağı iddialarına yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Yobo yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir takımında forma giyemiyor. Tecrübeli oyuncu, ülkesinin basınında çıkan ameliyat olacağı ve Afrika Kupası'nda forma giyemeyeceği iddialarını ise şiddetle yalanladı.

Nijeryalı defans oyuncusu, Nijerya basınında çıkan ve kendisini sinirlendiren bu haberlere yaptığı açıklamayla cevap verdi. Yobo bu konuyla ilgili, "Şunu söyleyebilirim ki, çapraz bağlarımda ameliyat olmamı gerektirecek bir sakatlığım yok. Sadece dizimde ufak bir problem yaşadım ve buna önlem alıyorum ama Nijerya basınında söylenildiği gibi ameliyat gerektiren bir durum yok. Dizimdeki şişliğin inmesini beklemem lazım" dedi.

ANTALYASPOR MAÇINDA OYNAYABİLİR

Açıklamalarına devam eden Yobo, "Doktorlar, Antalyaspor ile oynanacak maçta istersem forma giyebileceğimi bile söylediler ama ben acele etmek istemiyorum. Biraz daha dinlenmek istiyorum. Şu anda güçlenme çalışmaları yapıyorum ve Afrika Kupası'na yetişemeyeceğim haberleri beni üzüyor. Keşke bu tür haberleri yapmadan önce insanlar araştırsa ve yanlış raporlara aldanmasa." şeklinde konuştu.

"İNSANLAR UFAK BİR ŞEYİ BÜYÜTMESİN"

Nijeryalı oyuncu son olarak, "Afrika Kupası'na katılmamız kesinleştikten sonra teknik direktörümüz Stephen Keshi'yle konuştum ve ona ameliyat olmamı gerektirecek bir durum olmadığını söyledim. Bu konuda o da mutlu oldu. Bu haberler nereden çıkıyor bilmiyorum ama insanlar ufak bir şeyi büyütmesinler, panik yapacak bir durum yok. Çok kısa bir zaman sonra sahalara döneceğim." dedi.

Yobo için Nijerya basınında sakatlığının ciddi olduğu konusunda son günlerde yoğun bir spekülasyon vardı.

2013 Afrika Uluslar Kupası, Güney Afrika'da düzenlenecek ve maçlar 19 Ocak ile 10 Şubat tarihleri arasında oynanacak. Nijerya bu turnuvada C Grubu'nda Zambiya, Burkina Faso ve Etiyopya ile mücadele edecek.

TrabzonSpor

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Avrupa'da grup liderliğini yakalayan Fenerbahçe, ligde 3'te 3 yapıp zirveye oynayan Antalya'yı ağırlayacak.

9. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, son 3 maçını kazanan Antalyaspor ile karşılaşıyor. Avrupa'da grup liderliğini yakalayan Fenerbahçe, ligde 3'te 3 yapıp zirveye oynayan Antalya'yı ağırlıyor. Sarı-Lacivertliler, Galatasaray'ın rahat kazandığı haftada 3 puan dışında bir ihtimali aklına bile getirmiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, çok sayıda sakat oyuncusunun bulunması nedeniyle takım kurgusunda zorunlu değişiklikler yapacak. Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları nedeniyle Meireles, Mehmet Topuz ve Yobo, bu maçta da forma giyemeyecek. AEL Limassol maçında sakatlanan Mehmet Topal ile Egemen Korkmaz'ın da Medical Park Antalyaspor karşısında forma giymelerinin zor olduğu öğrenildi.

Kadıköy kalesi 47 maçtır yıkılmıyor.
Fenerbahçe, lig maçlarında sahasında 47 maçtır yenilmiyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2009-2010 sezonunun 24. haftasında başladığı yenilmezlik serisinde şampiyon olduğu 2010-2011'in yanı sıra, 2011-2012 sezonunu da yenilgisiz geride bırakan, 2012-2013 sezonundaki ilk 4 maçını da 3 galibiyet, 1 beraberlikle geçen sarı-lacivertli ekip, ligde seyircisi önünde çıktığı son 47 maçlık periyotta, 38 maçı kazanıp 9 kez de berabere kaldı.

"Fenerbahçe'nin serisini bozmak istiyoruz"

MP Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bu sezon ligde deplasmanda Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yendiklerini, bunun kolay olmadığını dile getirerek, şunları söyledi: "Fenerbahçe maçında da oyun ve skor istikrarını sürdürmek istiyoruz. Fenerbahçe'nin sahasındaki yenilmezlik serisini bozmak istiyoruz. Rakibin kim olduğunun hiçbir önemi yok, rakipten korkmuyoruz. Eğer istediklerimizi sahaya yansıtabilirsek, kazanmayı rakipten daha çok istersek galip geliriz. Ne rakip takımı büyük ne de kendimizi küçük görüyoruz. Ancak Fenerbahçe'nin ligin lokomotif takımlarından ve iyi ekiplerinden olduğu kesin. Kazanmak için gereken mücadeleyi sahaya en iyi şekilde yansıtacağız."
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve sarı-lacivertlilerin cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların izleyebileceği karşılaşmayı, Mete Kalkavan yönetecek.

FENERBAHÇE - MP ANTALYASPOR

STAT: Şükrü Saracoğlu

SAAT: 20.00

HAKEM: Mete Kalkavan

YAYIN: Lig TV

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Serdar, Hasan Ali, Cristian, Selçuk, Caner, Stoch, Kuyt, Sow

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

MP ANTALYASPOR: Hakan, Koray, Zizic, Deniz, Ergün, İbrahim, Murat, Isaac, Aissati, Tita, Diarra

TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

TrabzonSpor

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Kadro seçimleri ve son maçlardaki etkisiz futbol nedeniyle tartışılan Aykut Kocaman için Yönetim biraraya geldi.

Kadro seçimleri ve son maçlardaki etkisiz futbol nedeniyle tartışılan Aykut Kocaman için Yönetim biraraya geldi.
Özellikle Antalyaspor yenilgisinin ardından eleştiri oklarının yoğunlaştığı Aykut Kocaman ile ilk görüşmeyi Başkan Aziz Yıldırım yaptı. Yıldırım'ın bugüne kadar hep destek verdiği Aykut Kocaman'a yine aynı yaklaşımı gösterdiği öğrenilirken, Kocaman konusu bugün ise Yönetim Kurulu tarafından masaya yatırıldı.
Aziz Yıldırım başkanlığında toplanan yönetimin de teknik direktör Aykut Kocaman'a da destek çıkması bekleniyor. Toplantıda ayrıca ara transfer çalışmalarına şimdiden start verileceği belirtilirken, sarı-lacivertli yönetimin alınacak karar ile ilgili olarak kulübün internet sitesinden yazılı açıklama yapması bekleniyor.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde Göztepe'yi 4-0 yenerek gruplara kalan sarı-lacivertliler, 16 Aralık Pazar günü sarı-kırmızılı ekiple yapacağı derbi için çalıştı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, kupa maçında ilk 11'de başlayan futbolculara dinlenmeye yönelik program uygulandığı, diğer futbolcuların pas çalışmalarının ardından çift kale maç yaptıkları belirtildi.

Göztepe maçında ağzına aldığı darbeden dolayı kontrolden geçirilen Egemen Korkmaz'ın ön diş kökünde kırık tespit edildiği, futbolcunun tedavisine başlandığı bildirildi.

Sarı-lacivertliler, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını Cuma akşamı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Fenerbahçemizin genç orta saha oyuncusu Salih Uçan, bir diğer genç oyuncumuz Recep Niyaz’la birlikte kendilerine verilen şansı iyi değerlendirdiklerini söyledi.

Radyo Fenerbahçe’de Fenercell’in sponsorluğunda yayınlanan Fenerbahçe Günlüğü isimli programa telefonla bağlanan Salih Uçan, yerli-yabancı takımdaki tüm tecrübeli oyuncuların kendilerine büyük destek verdiğini de sözlerine ekledi.

Allah, Recep’in yolunu açık etsin..

Salih Uçan, Göztepe maçında, kendisinin ve Recep Niyaz’ın performanslarını, "Ligde çok fazla forma şansı bulamıyoruz. Dolayısıyla bu maçlar, bizim kendimizi gösterebileceğimiz en iyi maçlar. Pendikspor maçında ilk 11’de başladım, 90 dakika sahada kaldım. İyi bir performans sergilediğime inanıyorum. Bana verilen şansı iyi değerlendirdim. Benimle birlikte Recep arkadaşım da o maçta forma giydi. Göztepe maçında yine ikimiz de şans bulduk. Oyuna sonra girdik ancak iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Recep bir de iyi futbolunu golle süsledi. 17 yaşında Saracoğlu’nda ilk golünü attı. Allah yolunu açık etsin ve gollerine devam etsin Recep Niyaz" cümleleriyle değerlendirdi.

Kuvvet ve tempo farkı var..

Genç oyuncumuz Salih Uçan, Süper Lig ile PTT 1. Lig arasındaki kıyaslamayı ise "Süper Lig ile PTT 1.Lig arasında kuvvet ve tempo anlamında çok büyük farklılık var. Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük kulübü. O yüzden bütün maçlar ve operasyonlar çok büyük tempoda geçiyor. Ben de çok çalışarak bu tempoya ayak uydurmaya çalışıyorum" şeklinde yaptı.

Kuyt, Cristian ve tüm futbolcular bize destek veriyor..

"Geçen sezonla bu sezonu kıyasladığımızda ben de fiziksel anlamda genişlediğimi ve güçlendiğimi tempo olarak da yine kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum" diyen Salih Uçan, takımdaki tecrübeli oyunculardan çok şeyler öğrendiğini belirterek, "Takımdaki abilerim uzun zamandır bu ligde oynarken biz henüz 10-12 yaşlarındaydık. Kuyt, Raul hepsi çok tecrübeli futbolcular. Onları antrenmanlarda izleyerek gözlemleyerek ne öğrenebileceğimizi düşünüyoruz, kendimize örnek alıyoruz. Bize hepsi çok destek veriyorlar. Kuyt, Cristian ve takımımızdaki diğer tüm futbolcular yabancı, Türk fark etmeksizin bizimle fazlasıyla ilgileniyorlar, destek veriyorlar" diye konuştu.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Yöneticimiz Ömer Temelli, katıldığı İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı’nın ardından, ayağının tozuyla, Radyo Fenerbahçe’de yayınlanan Fenerbahçe Günlüğü isimli programa katıldı. Temelli, derbi maçına atanan hakem Halis Özkahya`nın Galatasaray tarafından istediğini söyledi. İşte Temelli`nin açıklamaları;

"İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı çok iyi geçti. Toplantının ana gündem konusu deplasman yasaklarıydı. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak deplasman yasaklarının artık kalkması gerektiğini ve tüm takım taraftarlarının rakip takım statlarında takımlarının maçlarını izleyebilmesi gerektiğini söyledik.

Bu yasaklar kondu ancak olaylar bitmedi. Olaylar duracak diye bu yasaklar konuldu ancak beklenen olmadı. Bu yasakların zamanında birtakım olaylara önlem olarak alındığını ancak bunların hiçbir şeye önlem ve engel olmadığını ve artık bu yasakların kaldırılması gerektiğini söyledik.

Kayseri’de takımımızın otobüsü taşlandı, Kayseri’yi bırakın dün Kadıköy’de stadımızın önünde yine takımımızın otobüsü taşlandı. Kısacası bu yasakların hiçbir şeye çözüm olmadığı artık açıkça ortada.

Biz, bu konuda İstanbul Valiliği’ne, Türkiye Futbol Federasyonu’na, Kulüpler Birliği’ne gerekli yazılı başvurularda bulunarak artık bu deplasman yasağının kalmasını istediğimizi belirttik.

Bugün valilikte yapılan İl Spor Güvenlik Toplantısı’nda da toplantıya katılan Sayın Vali Yardımcısına, Emniyet Teşkilatı’na, Galatasaray Kulübü, Beşiktaş Kulübü yöneticilerine bu yasağın kalkması gerektiğini söyledik.

Türkiye’de, İstanbul’da Dünya Şampiyonalarının yapılacağı ülkemizde, bu yasakların olmasının büyük bir ayıp olduğunu söyledik.

Galatasaray Kulübü buna itiraz etti, bunu istemediler. ’Yasaklar kalkmasın böyle devam etsin’ dediler. Önümüzdeki sezon için de ’bakarız’ gibi bir anlayış gösterdiler. Sezon başında yapılan deplasman yasağı protokolü zaten bu sezon sonuna kadardı.

Biz, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak taraftarlarımıza kefil olduğumuzu, her sorumluluğu kabul ettiğimizi söyledik. Ancak tüm bu tekliflerimize rağmen her deplasman yasaklarının kaldırılması girişimimizi kabul etmediler.

Taraftarlarımızın, bu yasakların kalkması adına yoğun bir talebi var ancak biz zaten bunu düşünüyorduk. Şunu biliyoruz ki, yasaklarla hiçbir şey olmuyor. Olsa tamam devam edelim. Ama her türlü olay devam ediyor.

Fenerbahçe’yi ve diğer takımları deplasmanda da seyretmek isteyen geniş taraftar kitleleri var. Taraftarları bu haktan mahrum etmek, bunu yaparken de çıkan olayları bahane göstermek ve bu olayların çözülemeyeceğini ima etmek çözüm değil diye düşünüyorum. Ancak bu yasaklar sezon sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor."

"Hafta sonu Fenerbahçemizin Galatasaray ile oynayacağı maçın hakemine dair hafta başından itibaren tahminden öte geçen bazı yorumlar ortaya çıktı. Bazı gazeteler maçın hakeminin Halis Özkahya olacağını yazıp çizdiler. Hakemin kim olacağının Galatasaray yönetimi tarafından 24 saat öncesinden de bilindiğine dair bir sürü açıklamalar, haberler ile karşılaştık. Sonuç olarak da derbinin hakemi olarak Halis Özkahya atanmış durumda. Bugün gazetelerde, sosyal medyada çıkan haberler ise ’Galatasaray’da Halis Özkahya paniği’ şeklindeydi. Adeta bir haber bombardımanı vardı. Siz bununla ilgili ne söyleyeceksiniz?"şeklindeki soruya Ömer Temelli şu cevabı verdi:

"Ben şunu söylemek istiyorum; gazetelerde Galatasaray, Halis Özkahya’yı istemiyor diye haberler çıktığı zaman, "Galatasaray’ın en çok istediği hakemin Halis Bey olduğunu anlayabiliyoruz" Sadece biz değil artık bunu herkes anlıyor.

Burada bizlere garip gelen, enteresan olan şey ise bazı spor yazarlarımızın "6. hislerinin çok kuvvetli olduğu."

Bunlar 1, 2 gün hatta 5 gün önceden hakemin kim olacağını bilebiliyorlar. Bunu da Türkiye Futbol Federasyonu’nun sorgulaması gerekiyor. Bu haberler nasıl sızıyor dışarıya… Bu yaşananlar ’tahmin ile olacak şeyler’ değil. Çok emin konuşmalar, yorumlar yapılıyor.

Biz, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi olarak, hakem bazında bakmıyoruz olaya. Bizim muhatabımız Türkiye Futbol Federasyonu’dur. Biz takımımıza da güveniyoruz. Inşallah az hatalı güzel bir maç olacak"

"Dün güzel bir galibiyet aldık. Bu maçın benim için çok önemli bir tarafı vardı. Recep Niyaz’ın transferinde çok uğraşmıştım. Kendisini kardeşimiz gibi seviyoruz. Onun gol atması bizi çok mutlu etti. Maçtan önce de sen çok güzel adam eksiltiyorsun, güzel şutların var. Gol atacağına eminim demiştim. Recep’in gol atacağı adeta içime doğdu. Krasic’in toplarlandığını gördük. Bu iyi futbol inşallah derbiye de yansıyacak."

Üst Alt