Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 Üye 3 Yorum

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,877
@Almora : iyi niyetli, alinganlik yapmayan ve eğlenceli bir üye iyi ki megaforumda var diyorum oyunları bozsada :)
@DeStina : alingan ama iyi niyetli forumda harıl harıl çalışan megaforumun şekeri
@Pisadam : henüz tanımıyorum ama Buraklarla hep çok iyi anlasmisimdir bunu biliyorum :)

@Enes @Sefa @Tugce

Bakalım o buraklardan mıyım :}

@Enes; Benim bitirdiğim üniversitede okuyor olması ona karşı olan muhabbetimi biraz arttırmış konumda, hoş iyi bir kardeşim
@Sefa; Tanımıyorum maalesef.
@Tugce; Evet tuğçe, bu isimi çok severim ama o isimle hiç arkadaşım olmadı tesadüf. @Tugce'nin bir gün ilk konuşmamızda baya bir atarlı konuşması dikkatimi çekmişti lakin iyi bir arkadaş olduğunu düşünüyorum. Son zamanlarda yaşadığı olaya çok üzüldüm şayet bu yazdığımı görebilirse, bu oyun aracılığıyla; Allah yardımcınız olsun, Allah'ın rahmeti üzerinde olsun. Başınız sağ olsu.

Daha çok forumda aktif olAmayan ama forumun en eski üyelerinden olan 3 üyeyi yazayım ben;

@Lizz, @Ruya, @StigmatA

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
@Vaveyla kendisini yakından tanımıyorum ama forumda çok iyi ve paylaşımcı kimseye zararı yok :) öle bi kız işte:D

@Almora abiyi yeni tanıdım o da aynı şeklde foruma katkısı olan bi abimiz:D ayrıca düşünceli ve duyarlı birisi :)

@Hera tanımıyorum :S ama forumda eskiden de varmış sanırım :)

@
Mihrimah ?? @ aysu ?? @ Berkay ??

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,986
@melancholia : Bence süper bir insan tanıdığım kadarıyla uzun saçlıı hanım hanımcık :) Meloooo yaa :)
@Tugce Kendisine allah sabır nasip eğlesin temiz kalpli bir arkadaşımız.
@Futbolcu : Kendisi ile çok tanışamasakta çok değerli benim için palaşımlarını takip ettiğim kıymetli bir kardeşimiz :)
Euphoria , StigmatA , Aristocrat

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,986

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
@Almora : iyi niyetli, alinganlik yapmayan ve eğlenceli bir üye iyi ki megaforumda var diyorum oyunları bozsada :)
@DeStina : alingan ama iyi niyetli forumda harıl harıl çalışan megaforumun şekeri
@Pisadam : henüz tanımıyorum ama Buraklarla hep çok iyi anlasmisimdir bunu biliyorum :)

@Enes @Sefa @Tugce

CANIM BENİM melancholia MM TESEKKÜR EDRİM. ALINGAN DEĞİLİMDE HAK VE HAKSIZLIKLARA GELEMİYORUM FAZLA . HANİ GAMSIZ OLMAYI ÖĞRENEMEDİMN BİR TÜRLÜ. SAĞIR VE KÖR OLMAM LAZIM..SANALDA HAK YENSE NE OLCAK GERÇİ DE . O ZAMAN HERKES BİRBİRİNİN HAKINI YESİN DEMEDEN DE DURAMIYORUM. ARTIK EMEĞE SAYGI SLAGONU NU DESTEKLEMIYORUM.. SEVGİLER MCXXX

Üst Alt