Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 Üye 3 Yorum

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,986
Nokta; çalışmalarını takip ettiğim değerli Vbulletin ustalarından biri :) Bana tema sözü var alpha : sürekli soru soruyorum IRC ile ilgili bıkmadan cevap veriyor saygı değer gardaşım cana yakın adam king PoiSonGirL : Tanışmak nasip olmadı yahu ama modtaşım iyidir
Beste , Mehmet , DeStina evett :)

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
@Beste : Az bucuk tanidim, Hanim Hanimcik bisey sanki :p cok saygili ve kibar biri
DeStina : Forumumuzun en caliskan ve en özel üyelerinden birisi
Mehmet : Ohoo neler desem bilemedim simdi :p Mehmet iyidir ya, degil mi Abi ?
oFLidu - Saydek - Berkay

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
@faSt-Paylaşımcı arkadaş @Miranda -Yüreği güzel insan @Zeynep-Gönlümün Meleği.

@Berkay @Melin @Yusuf

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
Berkay : Şakacı çocuk:p muhabbeti güzel yani sıkıcı değil :) ceketi meşhur öyle yani severim Melin :Çok tanışmıştılıgim yok ama sevimli bi forum üyesidir kesin:) Yusuf candir gerisi heyecandır:):)
DeStina Matilda Euphoria

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
@Desitan cana yakın kültürlü ve paylaşımcın can dostum benim @Matilde iyi bir dost cana yakın seviler biri@Euphoria çok sıcak kanlı iyi bir arkadaşımız forumun olmasa olmazlarınden adil bir yöneticisi kedisini çok severim.

@Mehmet@ Alcatraz,@Sefa

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
Mehmet : Gakkoş, sohbette geç tanıdım ama iyi ki tanımışım:)kendilerini severim çokta tatlı bi oğluşu var:) Alcatraz :iyi bir yönetici, biraz sinirli bi yapısı olsada :) sonuçta adminimiz yani sevilmez mi:) Sefa :Kankalarin gücü adına diyorum eskisi gibi foruma girmesede varlıği yeter onun:):):* PoiSonGirL ipsiz_ucurtma Ela

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
Matilda : Sevdiğim sesini ve göz rengini beğendiğim sevimli bi forumdaşım:s56:s56:s56

LaiLa : Bence çok hanım hanımcık ve oturaklı olgun güzel sesli bi dj iyi ki tanımışım kendisni seviyorum gerçktende:):s81:s81:s81

Alcatraz : Kalbi temiz, kızsa bile yinede kötü olarak bişi demez:) ama kendisi sinirli yani bence bilmiyorum:u13:u13:u13:u13 neysem iyidir işte yaa :D

Pisadam, DeStina ve Almora ???

Üst Alt