Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokta; çalışmalarını takip ettiğim değerli Vbulletin ustalarından biri Bana tema sözü var alpha : sürekli soru soruyorum IRC ile ilgili bıkmadan cevap veriyor saygı değer gardaşım cana yakın adam king PoiSonGirL : Tanışmak nasip olmadı yahu ama modtaşım iyidir Beste , Mehmet , DeStina evett
@Beste : Az bucuk tanidim, Hanim Hanimcik bisey sanki cok saygili ve kibar biri DeStina : Forumumuzun en caliskan ve en özel üyelerinden birisi Mehmet : Ohoo neler desem bilemedim simdi Mehmet iyidir ya, degil mi Abi ? oFLidu - Saydek - Berkay
oFLidu: Ah bide konu acsa iyi bir forumcudur.. Saydek : Son zamanlarda aktifleşen biri umarım devamı gelir.. Berkay : Son zamanlarda fırtına gibi geldi... PoiSonGirL , LeGoLaS, Alcatraz ?
Berkay : Şakacı çocuk muhabbeti güzel yani sıkıcı değil ceketi meşhur öyle yani severim Melin :Çok tanışmıştılıgim yok ama sevimli bi forum üyesidir kesin Yusuf candir gerisi heyecandır DeStinaMatildaEuphoria
@Desitan cana yakın kültürlü ve paylaşımcın can dostum benim @Matilde iyi bir dost cana yakın seviler biri@Euphoria çok sıcak kanlı iyi bir arkadaşımız forumun olmasa olmazlarınden adil bir yöneticisi kedisini çok severim.
Mehmet : Gakkoş, sohbette geç tanıdım ama iyi ki tanımışımkendilerini severim çokta tatlı bi oğluşu var Alcatraz :iyi bir yönetici, biraz sinirli bi yapısı olsada sonuçta adminimiz yani sevilmez mi Sefa :Kankalarin gücü adına diyorum eskisi gibi foruma girmesede varlıği yeter onun:* PoiSonGirLipsiz_ucurtmaEla