MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

yemek

  1. Tokyo

    13 Temmuz 2020 Günün Yemeği

  2. Herkül

    Yemek Severler için Lezzetli Tarifler

    Yemek Severler için Lezzetli Tarifler
  3. Herkül

    Yediklerinizi ölçmek ve kontrol etmek için 5 ipucu

    Yediklerinizi ölçmek ve kontrol etmek için 5 ipucu Obezite, günümüzde her zamankinden daha fazla insanı etkileyen bir salgın haline geldi. Artan porsiyon boyutları, aşırı yemek yemeye ve istenmeyen kilolara neden olabiliyor. Birçok faktör yemeğinizin porsiyonunu etkiliyor. Porsiyon...
  4. Herkül

    Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi

    Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi
  5. Herkül

    Çocuklar Omega 3 takviyeleri almalı mı?

    Çocuklar Omega 3 takviyeleri almalı mı? Omega 3 yağ asitleri, özellikle çocuklar için oldukça önemlidir. Ancak birçok ebeveyn, takviyelerin güvenilirliği konusunda kararsız. Diyetisyen Serkan Sıtkı Şahin, omega 3 takviyelerinin yararlarını, yan etkilerini ve dozaj önerilerini paylaştı. Omega...
  6. SouL

    Çılbır, çılbır tarifi nedir, Çılbır nasıl yapılır?

    Çılbır, Çılbır tarifi nedir, Çılbır nasıl yapılır?[/FONT] Malzemeler 5 adet yumurta 2 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı kırmızı toz biber Hazırlanışı Geniş bir tencereye su, tuz ve sirkeyi koyup, kaynatın. Su...
  7. SouL

    Aside Tatlısı, Aside Tatlısı tarifi nedir, Aside Tatlısı nasıl yapılır?

    Aside Tatlısı, Aside Tatlısı tarifi nedir, Aside Tatlısı nasıl yapılır? ASİDE TATLISI TARİFİ Malzemeler: -2 yemek kaşığı tereyağı -3 yemek kaşığı un -1 su bardağı pekmez -2 su bardağı su Üzeri için; -Ceviz ASİDE TATLISI NASIL YAPILIR? -Bu tarifte dilediğiniz...
  8. SouL

    Bici aşı, Bici aşı tarifi nedir, Bici aşı nasıl yapılır?

    Bici aşı, Bici aşı tarifi nedir, Bici aşı nasıl yapılır? BİCİ AŞI TARİFİ Malzemeler; 20 tane taze asma yaprağı 1 çay bardağı bulgur Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 orta boy soğan 1 çay kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı domates salçası 2 su bardağı su 4 diş sarımsak 3 yemek...
  9. SouL

    Rum böreği, Rum böreği tarifi nedir, Rum böreği nasıl yapılır?

    Rum böreği, Rum böreği tarifi nedir, Rum böreği nasıl yapılır? Rum böreği yapmak için gereken malzemeler: 1 adet yumurta 150 gr lor peyniri Dereotu 1 yemek kaşığı nişasta Tuz ve pul biber Kuru Nane 1 kemer patlıcan Rum böreği tarifi: Patlıcanların kabuklarını...
  10. SouL

    Katmer, Katmer nasıl yapılır, Katmer tarifi nedir?

    Katmer, Katmer nasıl yapılır, Katmer tarifi nedir? KATMER MALZEMELERİ: -1 adet baklavalık yufka -1,5 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı -1 yemek kaşığı toz şeker -60 gram kaymak -4 yemek kaşığı toz Antep fıstığı KATMER NASIL YAPILIR? -Yufkayı düz bir zemine yayın ve içerisine...
  11. Herkül

    Güzel Birşey Yemek İstiyorsan Beklemen Lazım

    Güzel Birşey Yemek İstiyorsan Beklemen Lazım
  12. Herkül

    Şaşırtan İnanılmaz Yemek Pişirme Tüyoları

    Şaşırtan İnanılmaz Yemek Pişirme Tüyoları
  13. Herkül

    Yoğurt Yemek İçin Önemli Sebepler

    Yoğurt Yemek İçin Önemli Sebepler Yoğurt, geleneksel beslenmemizde önemli bir yer tutar. Günün her saati tüketime hazır bu gıdayı ihmal etmemeniz için 10 önemli nedeniniz var. 1- Vitaminler-mineraller: Yoğurt; potasyum, fosfor, riboflavin, iyot, çinko ve B12 vitamini bakımından zengin. Aynı...
  14. J

    Yetişkinlerin Tepkisi: İğrenç Yemekler Müzesi

  15. Herkül

    Geç Saatlerde Yemek Kilo Aldırır mı?

    Geç Saatlerde Yemek Kilo Aldırır mı? Birçok insan, belirli bir zamandan sonra yemek yerken kilo almaktan endişe duymaktadır. Sık karşılaşılan bir öneri olan akşam saat 8’den sonra yememek konusundaki tavsiyeler yanıltıcıdır. Gerçekte, önemli olan neyi, ne zaman yediğinizdir. Yeme ve...
  16. Herkül

    Mercimekli kereviz çorbası tarifi

    Mercimekli kereviz çorbası tarifi 1 adet soğan 1 adet sarımsak 1 adet patates 1 adet havuç 2 adet kereviz 1 su bardağı kırmızı mercimek 5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet limon suyu 2 litre su 1 tatlı kaşığı tuz ½ tatlı kaşığı karabiber Üzeri için Limon kabuğu rendesi Taze...
  17. SouL

    Mantı Yemeği Nedir? Farklı Kültürlerde Hazırlanışı Nasıldır?

    Hamur işi yemekler ve aperatifler ile mutfak dünyasını geniş tutan Anadolu insanı, mantı yemeği ile de hem hamuru, hem eti, hem de baharatları buluşturmayı başarmıştır. Klasik olarak mantı, çeşitli baharatlarla çeşnilendirilmiş kıymanın, küçük şekilde açılan hamur parçalarının içine konulması...
  18. Herkül

    Yoğurt Bar tarifi

    Yoğurt Bar tarifi 400 gr yoğurt 2 yemek kaşığı bal 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi ½ su bardağı böğürtlen ½ su bardağı vişne 2 yemek kaşığı Antep fıstığı Yoğurt ve balı bir kapta güzelce karıştırın. Yoğurt-bal karışımını pişirme kağıdı serdiğiniz kelepçeli yuvarlak bir kaba...
  19. Herkül

    Çocukların yemek yememek için şaşırtan bahaneleri

    Çocukların yemek yememek için şaşırtan bahaneleri Yemek yememe konusunda tam bir profesyonel olan o güzel çocuklarımızın bahaneleri. Bazen yaşından büyük laflar ederek akıllarına ve hayal güçlerine hayran bırakıyorlar. O güzel sebzelere, meyvelere sırf yememek için yaptıkları gülünç...
  20. Herkül

    Oruç tutanlar için yemek tüketimi uyarısı

    Oruç tutanlar için yemek tüketimi uyarısı Oruç tutan kişilerin günlük beslenme şekli ve öğün sayısının Ramazan ayında değiştiğini belirten diyetisyen Aylin İlküplü, "Kültürümüz gereği iftar sofralarında bolca ve çok çeşit yemek bulunmaktadır. Uzun süreli açlık sonunda da kontrolsüz bir...
Üst Alt