• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

yemek

  1. Hasan İskan

    Güncel Yemek Tarifleri Burdan Paylaşabilirsiniz

    Her türlü Yemek tarifi Paylaşabilirsiniz. Konu altında
  2. Hasan İskan

    Güncel Elmalı Tepsi Kebabı Tarifi.

    Elmalı Tepsi Kebabı Tarifi : Malzemeler (5 Kişilik) 2 kg küçük yeşil elma 1 kg orta yağlı kıyma 1 çay kaşığı tuz 1 fincan sıvı yağ Hazırlanışı İri ceviz büyüklüğündeki elmalar yıkanır et bir kapta tuzla yoğrulup kebap eti büyüklüğünde elde şekil verilir. Bir tepsiye daireler şeklinde sırasıyla...
  3. Hasan İskan

    Güncel Şanlıurfa Ciğer Kebabı Tarifi.

    Ciğer Kebabı Tarifi Malzemeler (4 Kişilik) 1 kg koyun ciğeri ½ kg kuyruk Hazırlanışı Ciğer yıkanıp büyük zar şeklinde doğranır, kuyruklar da aynı biçimde hazırlanır. Kebap şişinden daha ince özel şişlere iki ciğer, bir kuyruk biçiminde saplanır ve mangalda çevrile çevrile pişirilir. Açık...
  4. Hasan İskan

    Çiğköfte Tarifi

    Çiğköfte Tarifi Malzemeler (6 Kişilik) 500 gr dövülmüş kara et* 6 çay bardağı köftelik ince bulgur 3 çay bardağı kuru isot (pul biber) 1 adet orta boy kuru soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı tarçın 1 demet maydanoz 5-6 tane yeşil soğan Mevsiminde 4 tane taze sarımsak 1 tatlı kaşığı domates...
  5. Hasan İskan

    Şıllık Tatlısı

    Çok eski bir Güneydoğu Anadolu yemeği olan bu tatlının asıl adı 'Şileki'. Kürtçe'de ıslak, sulu gibi anlamlara gelen Şileki kelimesi, 90'lı yılların başında bazı köşe yazarlarının deformasyonu sayesinde bugünlere Şıllık olarak gelmiş. ŞILLIK TATLISI : Malzemeler (4 Kişilik) 3 bardak un 1...
  6. Tokyo

    28 Ağustos 2021 Cumartesi Günün Yemeği

    ENDÜLÜS USULÜ TAVUK ENDÜLÜS USULÜ TAVUK TARİFİ İÇİN MALZEMELER ½ su bardağı badem (kavrulmuş) 1 su bardağı tavuk suyu 2 yemek kaşığı kuru üzüm(opsiyonel) 1 tutam safran(opsiyonel) 4 parça tavuk göğsü (ikiye bölünmüş) 4 parça tavuk budu 1 çay kaşığı tuz (azaltıp arttırılabilir) 1 çay...
  7. Tokyo

    17 Ağustos 2021 Salı Günün Yemeği

    NASİ GORENG Nasi Goreng, geleneksel olarak kızarmış yumurta ile servis edilen popüler Endonezya kızarmış pilavıdır. Nasi Goreng'in gerçek çevirisi Endonezyaca ve Malezyaca “kızarmış pilav”dır. Nasi Goreng'i evinizde yapmak isterseniz haberimizde pratik tariften yararlanabilirsiniz. Peki, Nasi...
  8. Tokyo

    Kağıt kebabı nasıl yapılır? Kağıt kebabı tarifi

    MasterChef Türkiye'de yarışmacılar rakiplerini yenerek bir üst tura geçmek için en iyi kağıt kebabını yapmaya çalışacak. Kuzu eti ve sebzelerden oluşan kağıt kebabının yapımı bir hayli emek ve ustalık gerektiriyor. Bu yemekte sebzelerin pişme süresine dikkat etmek gerekiyor. Peki Kağıt kebabı...
  9. Tokyo

    Kilis Tava nasıl yapılır? İşte MasterChef'te yapılan Kilis Tava tarifi ve malzemeleri

    MasterChef'in yeni bölümünde yapılan Kilis tava yemeği vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Kilis mutfağının sevilen yemeklerinden biri olan Kilis Tava tarifi ve malzemeleri merak ediliyor. Peki bir tava kebabı çeşidi olan Kilis Tava nasıl yapılır? İşte MasterChef'te yapılan Kilis Tava...
  10. Tokyo

    04 Temmuz 2021 Pazar Günün Yemeği

    ÖZEL SOSUYLA EFSANE TAVUK
  11. Tokyo

    04 Haziran 2021 Cuma Günün Yemeği

  12. Tokyo

    06 Nisan 2021 Salı Günün Yemeği

    Very Berry Muffin Tarifi 3 adet yumurta 200 gram toz şeker (1 su bardağı) 300 gram un (3 su bardağı) 1 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı nişasta 200 mililitre krema 120 mililitre sıvı yağ 250 gram dondurulmuş meyve 2 yemek kaşığı un (Cramble için) 1 yemek kaşığı pudra şekeri...
  13. Tokyo

    21 Mart 2021 Pazar Günün Yemeği

    Pazar kahvaltısında mis bir koku ile uyanırsınız. Anneniz kalkıp sizin için gözleme yapmıştır. O mis koku bütün bir günü mutlu geçirmenize neden olabilir. Peynirli Gözleme Tarifi 6 SB un 2 TK tuz 1 paket kuru maya 1 TK şeker 2-2,5 su bardağı su Peynir Maydanoz Dereotu Maya, ılık su ve şekeri...
  14. Tokyo

    26 Ocak 2021 Salı Günün Yemeği

    SARIMSAKLI PİLAV TARİFİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER 1 su bardağı beyaz pirinç Yarım su bardağı tel şehriye 2-3 diş sarımsak 3 çay kaşığı beyaz toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ SARIMSAKLI PİLAV NASIL YAPILIR? Kabuğunu soyduğunuz sarımsakları ezmeden dilim dilim doğrayınız...
  15. Tokyo

    18 Ocak 2021 Pazartesi Günün Yemeği

    Kabak Köftesi Tarifi Kabak köftesi ya da mücver denince akla genellikle yeşil kabakla yapılan köfteler gelir. Ama Manisa’da kabak köftesi balkabağıyla yapılır ve kahvaltılarda ya da çayın yanında yenir. Sizin için ölçüleriyle, yapılış aşamalarıyla nefis bir Manisa usulü kabak köftesi tarifi...
  16. Tokyo

    24 Aralık 2020 Perşembe Günün Yemeği

    Helva-İ Hakani Helva-İ Hakani Tarifi İçin Malzemeler 75 gr un 50 gr buğday nişastası 60 gr pirinç unu 300 ml süt 125 gr tereyağı 300 ml bal 125 gr badem 150 gr kaymak Helva-İ Hakani Nasıl Yapılır Kabuklarını soyduktan sonra birkaç bademi süsleme için ayırıp kalanı havanda dövün...
  17. Tokyo

    21 Aralık 2020 Pazartesi Günün Yemeği

    YUVARLAMA (YUVALAMA) TARİFİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER 3 kişilik Yuvarlama için 1 su bardağı pirinç(Tercihen sarı çeltik veya Karacadağ pirinci) 130 gr çiğköftelik kıyma(sıfır sinir ve sıfır yağsız) Yarım çay kaşığı Toz Karabiber Tuz Sos için 250 gr kuşbaşı doğranmış az yağlı yemeklik...
  18. Tokyo

    19 Aralık 2020 Cumartesi Günün Yemeği

    Balık sosu İçin 4 veya 5 dilim Somon balığı başka balık çeşidide olabilir 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı pul biber Yarım çay kaşı karabiber Yarım çay kaşığı kekik Ve tuz İsteğe Bağlı Garnitür İçin 3 adet patates 1-2 adet soğan Fırında levrek nasıl yapılır Zeytinyağ, pulbiber...
  19. Tokyo

    17 Aralık 2020 Perşembe Günün Yemeği

    Bolu Usulü Keşli Cevizli Erişte İçin Gerekli Malzemeler: (4 Kişilik) 500 g erişte 1 su bardağı ceviz 1 su bardağı rendelenmiş keş 2 çorba kaşığı tereyağı ½ çay bardağı sıvı yağ Su Bolu Usulü Keşli Cevizli Erişte Yapılışı: Kaynayan suya erişteler atılarak pişmeye bırakılır. Diğer tarafta...
  20. Tokyo

    14 Aralık 2020 Pazartesi Günün Yemeği

    BOŞNAK BÖREĞİ TARİFİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER Hamur için: 1,5 su bardağı ılık su 1/2 tatlı kaşığı tuz 4 su bardağı un Yufkaları açmak için: 125 gram tereyağı 1 çay bardağı ayçiçek yağı 1 yemek kaşığı yoğurt İç harcı için: 500 gram ıspanak 2 yemek kaşığı süt kaymağı 1 adet rendelenmiş...
Üst