Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yusuf

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Forumda hep aktif, düzgün konuşan takdir etmeyi bilen saygılı ve pozitif bir arkadaşımız.

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
Yusuf 'la sohbetimiz yok ama sağlam forumculardan ve kim olursa olsun ayırt etmeksizin desteğini sunan bir arkadaşımızdır..

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
@Yusuf can dostum sırdaşım forumdaşım.benim için en önemlisi Atatürk sever olması. kaliteli adaletli merhametli hak bilen gönül dostumm .
iyi ki tanımısım iyi ki burdasın sevgili @Yusuf

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
@Yusuf Candostum. forumdaşım. olmadığı zaman yokluğunu hissettiren forum da ilk baktığım kişilerden kaliteli düzgün seviyeli karaktere sahip dostlarımdan.İyiki tanımışım kendisini..

Almora

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    343
Yusuf Abi ile başka bir forumda tanıştık. Arkadaş canlısı bir insan. DeStina'nında söylediği gibi Atatürkçü olması da onu sevmem için en önemli sebeplerden birisi... Yalnız buralar kayıplarda özletti kendisini...

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..

Üst Alt