Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Tasarımı Nasıl Buldunuz?

Yeni Tasarımı Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
En son gol atmaya çalışacağını biliyodum ama sen fenerbahçelisin gol olmadı canım , tıpkı senin dediğin gibi neye alışılamıyoor kii..

burak bırak bu işleri de forumu tatile götür ıssız ada da olur uzaklaşalım şu ortamdan artık bunaldım bak, valla her şeyini beğencem yorum atcam paylaşcam söz :honk:

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,877
burak bırak bu işleri de forumu tatile götür ıssız ada da olur uzaklaşalım şu ortamdan artık bunaldım bak, valla her şeyini beğencem yorum atcam paylaşcam söz :honk:

Ben bir kendimi tatile atabilsem, istanbul bildiğin çöl sıcağına dönüştü. Bugün en kötü günümdü. Şu yoğunluğum bitsede kurtulsam be kero.

BaksanaBi

Türkler öyle bir millettir ki, Hayatta bir tane bi
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    440
Güzel Olmuş Elinize Sağlık.

Kaf_Dağı

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    49
Tema çok hoş ama yavaş konu açarken yavaş tek begenmediğim o inşALLAH oda zamanla düzelir :) Pisadam sen anladın :)

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Ben bir kendimi tatile atabilsem, istanbul bildiğin çöl sıcağına dönüştü. Bugün en kötü günümdü. Şu yoğunluğum bitsede kurtulsam be kero.

kurtulursun be broo :honk:

hafta sonu pamukkaleye paraşüte gitcez gel götüriim seni de kurtul o sıcaklardan sayemde :torpu

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,877

@Pisadam

Neden senin profiline tıklanmıyor?
PM atamıyorum .s

Yeminle sevemedim ben bu halini :y

Artık PM atabilirsin Özden

Tema çok hoş ama yavaş konu açarken yavaş tek begenmediğim o inşALLAH oda zamanla düzelir :) @Pisadam sen anladın :)

Eyv kardeşim, ona da alışırsın düzelir herşey :)

kurtulursun be broo :honk:

hafta sonu pamukkaleye paraşüte gitcez gel götüriim seni de kurtul o sıcaklardan sayemde :torpu

Hiç fena olmaz, dağın zirvesinde beni aşağı atın kurtulun hep birlikte ;p Valla hiç iyi değilim şu sıralar..

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Pisadam

Özel mesajlarım birikmiş silemiyorum neden?

sakın pmle cevap verme dolmak üzere

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Masraflar sendense şayet '' Rezervasyonunuz başarılı bir şekilde bilete dönüştürüldü '' mesajı alayım pls ;d

şansını kaybettin, biz uçtuk geldik bile .p çok eğlenceli en kısa zamanda fethiyeye gidip ordan atlıcam bu defa masraflar senden olsun ama zira orası kesin daha pahalıdır .p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt