Rank konabilir, böyle kötü olmuş.
Tema güzel. :)
Öncelikle beğenmene sevindim teşekkür ederim,
Rank var zaten, mevcut rankın kötü olmasından mı bahsediyorsun anlayamadım pek.
çok kalabalık olmuş ana sayfa .s.s elbet buna da alışılır nelere alışmadık sonuçta :honk:
nicke tıklarken ruh haline tıklıyo hep bi de :honk:
neden benim takımımın resmi çıkmıyo .s.s
Kero ne desen haklısın sen yorum yok patroniçe ;d
Duyurular kısmı sadece ana sayfada olsa, konu ve forumlarda olmasa daha iyi olur kanımca. Collapse özelliği ile belki daha az yer kaplaması sağlanabilir. Navigasyonun üstünde yer alan linkler çok fazla yer kaplıyor ve bu bağlantılardan bazıları forum kullanımında işe yaramıyor. O yüzden daha az göze batacak bir konumda olmalı.
Ek:
Otomatik avatar boyutlandırmak, avatarların kalitesini bozuyor. Enine boyut ayarlanabilir olsa boyca sınırsız olsa kalitesi bozulmaz diye düşünüyorum.
Duyurular ile ilgili değişim olacaktır.
Hangi linkler headerin en üstünde bulunanlardan mı yoksa navbardakinden mi bahsediyorsun?
Avatar konusunda avatarların hangi boyutlarda olması gerektiği ile ilgili bilgi vermiştim. Şayet avatar yaparken bizim belirlediğimiz boyutlara göre avatarlarınızı yaparsanız kalitesi olduğu gibi kalır.
Öneri niteliğindeki düşüncelerin için çok teşekkür ederim.
Ek:
Günün sözü veya güzel sözler, her sayfa yenilendiğinde değişse, veya her 10 saniyede, 20 saniyede bir kendiliğinden değişse hoş olur. Bir söz havuzu yapılıp oradan rastgele sözler paylaşılabilir.
Günün sözü şuan sadece deneme amaçlı sabit duruyor. İlerleyen zamanlarda otomatik değişmesinden çok kullanıcıların önerebildikleri sözleri eklemeyi planlıyoruz.