-
-
-
- MFC Puanı
- 16,310
Monitor Off v1.1

Kısa Tanıtımı :
Bilgisayar monitörleri önemli miktarda enerji tüketir ve gerekmediğinde ekranı kapatarak bu enerji önemli ölçüde azaltılabilir , Ne yazık ki Windows uygun birBu görev için kısayol. Windows'taki Güç Seçenekleri, bilgisayarınız boştayken xx dakika sonra monitörü kapatacak bir ayara sahiptir. Bu işe yararken, çok hızlı devreye girecek şekilde ayarlamak can sıkıcı olabilir çünkü bir şey okurken ekranın kapanmasını istemezsiniz. Bir masaüstü bilgisayarınız varsa Örneğin monitörünüzü manuel olarak kapatabilirsiniz, ancak hiç dizüstü bilgisayar ekranını kapatmayı denediniz mi? Çoğu dizüstü bilgisayar bu özelliği sunmaz. Sordum Monitor off Yazılımı, Masaüstü veya Dizüstü Bilgisayar Monitörünüzü tek bir Fare tıklamasıyla veya bir Klavye tuş kombinasyonuna basarak Kapatmanıza yarayan bir Yardımcı Programdır. Bu yardımcı program ayrıca, iş istasyonunu kilitleme özelliği, Ekran Kapandığında Klavyeyi Engelle, Ekran Kapandığında Fareyi Engelle, Ekran Kapandığında Sesi Kapat, Windows başlangıcında otomatik olarak başla vb. gibi bazı ekstra özelliklere sahiptir.
Dizüstü bilgisayar gibi pille çalışan cihazları kullanırken, gerekmediğinde veya virüs taraması gibi arka planda herhangi bir görevi yerine getirirken veya Müzik dinlerken veya çok büyük bir dosya indirirken Monitörünüzü Kapatarak pil ömrünü önemli ölçüde artırabilirsiniz. o zaman Sordum Monitor Off Yazılımını kullanmak sadece bilgisayarınızı korumaya yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda elektrik faturanızdan tasarruf etmenin en iyi yoludur.
Desteklenen işletim sistemleri: Windows 11 , Windows 10 , Windows 8.1 , Windows 8 , Windows 7
%100 Türk Malı Yerli Yazılımdır.
İndirme : (Resmi Web Sitesi):
Kod:
https://www.sordum.org/10104/sordum-monitor-off-v1-1/