-
-
-
- MFC Puanı
- 16,310
RunAsTool v1.4 (Yüksek kullanıcı hakları ile yazılım çalıştırma)

Kısa Tanıtım :
Windows'un yerleşik “Farklı Çalıştır” komutu, bir programı şu anda etkin olandan farklı bir kullanıcı hesabı olarak başlatmanıza izin verir, Ancak, runas.exe , kullanıcı türünün gerektirdiğinden tam olarak otomatikleştirilemez.alternatif hesabın şifresinde. RunAsTool, standart kullanıcıların yönetici parolasını girmeye gerek kalmadan yönetici ayrıcalıklarıyla belirli bir programı çalıştırmasını sağlayan taşınabilir ücretsiz bir yazılımdır. Bu, standart (yönetici olmayan) kullanıcılara yönetici hakları gerektiren programlara erişim sağlamanıza olanak tanır.
Kısıtlı bir hesap altında, bazı programlar eksik yönetici hakları nedeniyle düzgün çalışmayabilir, bu nedenle birçok kullanıcıya yönetici hesapları verilir, bu da sistemi kötü amaçlı yazılımlara, virüslere ve diğer güvenlik risklerine karşı daha savunmasız hale getirir. RunAsTool ile bunu düzeltebilirsiniz.
RunAsTool'un düzgün çalışması için, şifreli bir Yönetici hesabı olan bir Windows sistemine kurulmalıdır. Kullanıcı adı ve şifre gibi uygulama için oturum açma bilgileri şifreli bir dosyadan okunur – Yönetici Şifreniz için endişelenmenize gerek yoktur.
Desteklenen işletim sistemleri: Windows 11 , Windows 10 , Windows 8.1 ,Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows Xp
Desteklenen diller: İngilizce, Türkçe, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Vietnamca, Yunanca, Endonezyaca, Rusça, Japanase, Farsça, Arapça, Lehçe, Çince (Basitleştirilmiş ve Geleneksel), Macarca, Korece, Slovence, İbranice, İtalyanca, Brezilya Portekizcesi, Hollandaca (Hollanda), Rumence
%100 Türk Malı Yerli Yazılımdır.
İndirme : (Resmi Web Sitesi):
Kod:
https://www.sordum.org/8727/runastool-v1-4/