-
-
-
- MFC Puanı
- 37
Ulan sen kim köpeksin adamlıktan bahsdiyosun amk toparlağı bak işine benim asabımı bozma
Sen busun işte.
Ulan sen kim köpeksin adamlıktan bahsdiyosun amk toparlağı bak işine benim asabımı bozma
En sonunda patlayacam zaten az kaldı böyle gerizekalı ergen ergen adamlara moderatorluk veriyolar küfür ediyo şikayet ediyoruz bana diyolar sende zamanında millete küfür ediyodun ulan ben küfür ediyodum ban yiyiyodum neyse bişey demicem geldiler bana yine
lütfen biraz sakinleşin artık, burası sanal değmez böyle şeyler için moral bozmaya kalp kırmaya.
bir kişi daha burda küfürlü birşey yazarsa hepinizi atarım. birbirnizin altına cevap yazmak zorunda değilsiniz. kimsenin kalbini kırmadım bu saatten sonrada kırdırmayın. sizleri üzmek istemiyorum. kendimide üzmek istemiyorum. çok nadirdir birini banladığım lütfen bana bunu yaptırmayın. konu kapandı. bu saaten sonra ben burda edemem diyen varsa gidebilir eğer hala böyle devam etmeye niyeti varsa.
bir kişi daha burda küfürlü birşey yazarsa hepinizi atarım. birbirnizin altına cevap yazmak zorunda değilsiniz. kimsenin kalbini kırmadım bu saatten sonrada kırdırmayın. sizleri üzmek istemiyorum. kendimide üzmek istemiyorum. çok nadirdir birini banladığım lütfen bana bunu yaptırmayın. konu kapandı. bu saaten sonra ben burda edemem diyen varsa gidebilir eğer hala böyle devam etmeye niyeti varsa.
Adam benim yazdıklarımın altına bunları yazıyo üstüne rapor ediyorum tepki yok geçen gün küfür etti yine bir şey yok. Bize adaletten bahsediyosunuz o zaman adaletli davranın. Bana dedin ki geçen gün sende zamanında kızlara küfür ediyodun liya hariç bi kız çıksın desin ki erdem küfür etti yada bana asıldı tarzı bişey desin o konudada aynı muamele olmuştu adam laf sokmuştu bende laf sokunca beni banlamıştı ben unutmam bir şeyi kolay kolay şuraya makarasına geliyoruz eğlenmesine geliyoruz burda sinir stres yapıyoruz. Biz geliyoruz buraya canlandırıyoruz sizin yaptığınız muamele bu başka bir şeyi yok. O zaman şöyle deyin bana Erdem bizim sana garezimiz var naparsın atarsın banını.
Ben haksızlığa gelemem ben yalanda söylemem kimseylede işim olmaz ama adaletten bahsederken destekli sallayın.
Bu birincisi ?Düğünüme mabel matizi getircem
Bu birincisi ?
saydığın küfürlere karşılık hep sustum .
yetmedi bir daha küfür ettin
buda ikinci
yetmedi beni tanımayan bir bayanıda üzerime yolluyorsun küfürler saydırtıyorsun ?
şimdi bana kalkıpta adaletten bahsetme.
Kes lan köpek uzatma