Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsunuz?

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
En sonunda patlayacam zaten az kaldı böyle gerizekalı ergen ergen adamlara moderatorluk veriyolar küfür ediyo şikayet ediyoruz bana diyolar sende zamanında millete küfür ediyodun ulan ben küfür ediyodum ban yiyiyodum neyse bişey demicem geldiler bana yine

lütfen biraz sakinleşin artık, burası sanal değmez böyle şeyler için moral bozmaya kalp kırmaya.

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
bir kişi daha burda küfürlü birşey yazarsa hepinizi atarım. birbirnizin altına cevap yazmak zorunda değilsiniz. kimsenin kalbini kırmadım bu saatten sonrada kırdırmayın. sizleri üzmek istemiyorum. kendimide üzmek istemiyorum. çok nadirdir birini banladığım lütfen bana bunu yaptırmayın. konu kapandı. bu saaten sonra ben burda edemem diyen varsa gidebilir eğer hala böyle devam etmeye niyeti varsa.

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    37
bir kişi daha burda küfürlü birşey yazarsa hepinizi atarım. birbirnizin altına cevap yazmak zorunda değilsiniz. kimsenin kalbini kırmadım bu saatten sonrada kırdırmayın. sizleri üzmek istemiyorum. kendimide üzmek istemiyorum. çok nadirdir birini banladığım lütfen bana bunu yaptırmayın. konu kapandı. bu saaten sonra ben burda edemem diyen varsa gidebilir eğer hala böyle devam etmeye niyeti varsa.

~ Virtue Nickli Üyeden Alıntı
Ulan sen kim köpeksin adamlıktan bahsdiyosun amk toparlağı bak işine benim asabımı bozma

Bunun karşılı bumu yani

~ Virtue

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    467

9QGE8N.jpg

qbER1d.jpg

X0dJDD.jpg

Adam benim yazdıklarımın altına bunları yazıyo üstüne rapor ediyorum tepki yok geçen gün küfür etti yine bir şey yok. Bize adaletten bahsediyosunuz o zaman adaletli davranın. Bana dedin ki geçen gün sende zamanında kızlara küfür ediyodun liya hariç bi kız çıksın desin ki erdem küfür etti yada bana asıldı tarzı bişey desin o konudada aynı muamele olmuştu adam laf sokmuştu bende laf sokunca beni banlamıştı ben unutmam bir şeyi kolay kolay şuraya makarasına geliyoruz eğlenmesine geliyoruz burda sinir stres yapıyoruz. Biz geliyoruz buraya canlandırıyoruz sizin yaptığınız muamele bu başka bir şeyi yok. O zaman şöyle deyin bana Erdem bizim sana garezimiz var naparsın atarsın banını.
Ben haksızlığa gelemem ben yalanda söylemem kimseylede işim olmaz ama adaletten bahsederken destekli sallayın.

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
............

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    37
9QGE8N.jpg

qbER1d.jpg

Adam benim yazdıklarımın altına bunları yazıyo üstüne rapor ediyorum tepki yok geçen gün küfür etti yine bir şey yok. Bize adaletten bahsediyosunuz o zaman adaletli davranın. Bana dedin ki geçen gün sende zamanında kızlara küfür ediyodun liya hariç bi kız çıksın desin ki erdem küfür etti yada bana asıldı tarzı bişey desin o konudada aynı muamele olmuştu adam laf sokmuştu bende laf sokunca beni banlamıştı ben unutmam bir şeyi kolay kolay şuraya makarasına geliyoruz eğlenmesine geliyoruz burda sinir stres yapıyoruz. Biz geliyoruz buraya canlandırıyoruz sizin yaptığınız muamele bu başka bir şeyi yok. O zaman şöyle deyin bana Erdem bizim sana garezimiz var naparsın atarsın banını.
Ben haksızlığa gelemem ben yalanda söylemem kimseylede işim olmaz ama adaletten bahsederken destekli sallayın.

Düğünüme mabel matizi getircem
Bu birincisi ?

saydığın küfürlere karşılık hep sustum .
yetmedi bir daha küfür ettin
buda ikinci
yetmedi beni tanımayan bir bayanıda üzerime yolluyorsun küfürler saydırtıyorsun ?
şimdi bana kalkıpta adaletten bahsetme.

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
ben yeter dedikçe devam ediyorsunuz. bir dahakine yetkileri almam uzaklaştırırım. ondan sonrada kimse gelip bana öyleydi böyleydi demesin. ben insan gibi son kez uyarıyorum.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
kardeşimdir.

sessizsakin

Övünmek gibi olmasın, beni annem doğurmuş.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    50
Onursal imiş.
Burcunu sevmem.

Üst Alt