Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsunuz?

~ Virtue

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    467
Artık düşünmüyoruz akışına bıraktık.

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
@Ayaz araya girdin @jival için demiştim ben yanlış anlamayasın sakın :)

~ Virtue

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    467
Araya kaynak yapma bırak tanıyanlar yorum yapsın o zaman konu adı tanımıyorum değil EsiLa düşünmüyorum kafamı yoramam

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    37
Araya kaynak yapma bırak tanıyanlar yorum yapsın o zaman konu adı tanımıyorum değil EsiLa düşünmüyorum kafamı yoramam

Arkadaşım onlarca kez banladın ama daha şu insanlara karşı nasıl konuşacağını öğrenemedin. bayanlara karşı canım cicim erkek olunca kendinden başkasını görmüyorsun ? bumu yani erkeklik ? hadi oyununa bak bana yol gösterme

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    37
Falanlar falanlar hobaaa kısır falanda yaptın mı yicez mi altın günündemiyiz kadınlar hamamındamıyız nedir senin bu kaprisin kardeş nedir bu çekememezliğin ben ayıkamadım ?

Ulan bi bırak beni rahat neymişsin sen ya sümük gibi yapıştın az geri tak vitesi allahm yarabbim

senmisin benmiyim laf sokup durma oyununa bak ? adam olmayıda unutma bir kenara koy dursun adam olmaya karar verince kullanırsın.hadi oyununa bak bakalım şimdi. yanlış şeyler yazdığında silerim demedi deme?

~ Virtue

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    467

senmisin benmiyim laf sokup durma oyununa bak ? adam olmayıda unutma bir kenara koy dursun adam olmaya karar verince kullanırsın.hadi oyununa bak bakalım şimdi. yanlış şeyler yazdığında silerim demedi deme?

Ulan sen kim köpeksin adamlıktan bahsdiyosun amk toparlağı bak işine benim asabımı bozma

~ Virtue

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    467

damarına basılmasını sevmez ammavelakin benim hoşuma gidiyorr,, patlaaa:s77:

En sonunda patlayacam zaten az kaldı böyle gerizekalı ergen ergen adamlara moderatorluk veriyolar küfür ediyo şikayet ediyoruz bana diyolar sende zamanında millete küfür ediyodun ulan ben küfür ediyodum ban yiyiyodum neyse bişey demicem geldiler bana yine

Üst Alt