Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oLum malibu Ciddimisin Laaa Valla Şokkk oldum bu yazını okurkenn maLibu allah Bir yastıkta kocatsın cok sevindim..ha bu arada Dügün nerde olucak tarih vs vs söylerseniz mutlaka geliriz ?
oLum malibu Ciddimisin Laaa Valla Şokkk oldum bu yazını okurkenn maLibu allah Bir yastıkta kocatsın cok sevindim..ha bu arada Dügün nerde olucak tarih vs vs söylerseniz mutlaka geliriz ?
Hayırlısı ile inşallah, mutluluğunuz herdaim sürsün. Cesaretli, güven veren ve anlayışlı olun herzaman birbirinize karşı. Düğününüzde bulunmak isterim maLibu. Evlilik ciddi birşeydir, bunu haketmek gerekiyor. Herkes bu kadar cesaretli olsa keşke. Güven verseler birbirlerine. Düğün tarihinizi ve yerinizi mutlaka bekliyorum..
Önümüzde ki Hafta maLibu beyimiz gelip isteyecek beni (Hala Şaşkoloz Şaşkoloz Bakınıyorum,Cok Garip Geliyor.)
2-3 Aya kadar Söz/Nişan. Okul bitiminde de evlilik Olacak İnş. Tam Tarihi Haber Veririz. Canımızsınız. Burda Kırgınlıklarımız, Üzüntülerimiz, Sevinçlerimizi Paylaştık. Mutluluğumuzda da Sizi aramızda görmek isteriz.