Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son günlerin tartışılan konusu: Dershaneler.
Sizce dershaneler kaldırılmalı mı? Kaldırılırsa avantajları ya da dezavantajları ne olur? Yoksa sistem böyle mi devam etmeli? Bu konudaki görüşleriniz nelerdir?
Dershaneler şu an hurra diye kaldırılmamalı bence.
Dershaneler bir ihtiyaç doğrultusunda ortaya çıkmıştır. Önce bu ihtiyacın temeline inilip bakılmalı. Ondan sonra okullar dershane statüsüne getirilmeli ki bu da yeni okullar açılarak öğrenci sayısı azaltılıp öğretmen sayısı artırılarak başarılabilir. Ondan sonra dershaneyi kaldırmalarına gerek kalmaz zaten dershaneye ihtiyaç kalmayacak.
Bizim yaptığımız şu an çift dikiş atmak. Okulda alamadıklarımızı sınavda istediklerinden ötürü açığı dershanelerle kapatmaya çalışıyoruz.
Şu sistemde kesinlikle kaldırılmamalıdır. Önce altyapı düzenlemesi yapılmalıdır.
Hayatımın Süper Moderatörü Zehir`imle olan olan beraberliğimizi taçlandırma kararı aldık.
Uzun süren birlikteliğimiz Sonunda ; İstanbulun Serin Sularında, Martı Sesleri Eşliğinde, Vapurdaki Onca İnsanın Huzurunda Cesaretimi Toplayarak Sevdiğimin Önünde Diz Çöküp Evlenme Teklifimi Etmiş Bulundum.
Kısa Süren Bir Şaşkınlığın Ardından Beklediğim Olumlu Cevabı Aldım.
Bu mutlu anımıda sizlerle, MF Ailesi ile Paylaşmak İstedim.
oncelikle cesaretinden dolayi maLibu seni tebrik ederim.. Zehir`mm benim yuregi guzel sevgi dolu canim arkadasim, sen herseyin en guzeline en iyisine layiksin Aldiginiz bu kararda ve sonrasinda Rabbim hep yaninizda olsun.. Dilerim hersey gonlunuze gore olur.. Ikinizi de en icten tebrik ederim Omrunuz boyunca mutlu olursunuz insallah. ..