Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ruya

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
Başlangıç önemli olmasa da gelişme önemlidir... Sanalda kalıyorsa sanaldır. Sanalda başlamış olailir ama gerçeğe taşınıyorsa duygu her yerde duygudur (;

xwerswoodx

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Saygıya bağlı bir nevi, ne kadar saygı veriyor karşıdaki, yada ne kadar seviyor tartışılır, yakalanmadan aynı anda bir çok kişiyle çıkılabilir, bu rahatlıkta güvensizliğe yol açar, sonuç olarak baktığında eğer yakalansa bile pc yi kapatana kadardır her şey, sonra nick değiştirir modeme reset atar ve gelir, kimse o oldğunu anlamaz :)

Yani demek istediğim şey sanal veya real olması değil, güvenip güvenmemektir olay, insanın burnunun dikindekine bile güvenmesi bu kadar zorken, kendinden çok uzak olan birisine güvenmeside neredeyse mesafe ile çarpımı kadar zordur :)

Erkan iyi açıklamış aslında durumu, güzel sözler var bu durumlar için, ama ne zamana göre, 50 yıl önceye göre :) Bugün artık bu sözler sadece geçmişten gelen sözlerden başka bir şey ifade etmiyor :) Gerçekci olmak gerekirse, bir aşkın yaşanması için önce kalbe dokunması gerekir, sanaldan bunu başarabilen milyonda 1 veya 2 tanedir, ama karşılıklı sevgi ve saygı ile birlikte ciddi bir ilişkide olabilir. Sanaldan evlenen tanıdıklarım oldu şahsen, yani aşk zaten bir duygu değildir, aslında sevgi ile saygının his halidir.

Yani kısacası, sevgi belki yazışarak yaşanabilecek bir şey değildir, ama mesafeler arasında da sevgi yaşanabilir. Telefonda olabilir görüntülü olabilir, yani baktığımızda artık insanlar ne kadar uzak ki? Eskiden belki mektuplarla haberleşmek zor oluyordu diye sevgi olmaz denebilirdi uzak mesafelerde ama artık 1 tık uzağında herkes, yani karşındakini yanında gibi görüyorsun zaten, yani artık açıkcası ülkeler arasındaki mesafelerin pek fazla önemi kalmadı, önemli olan iki gönül arasında mesafe olmasın, zaten iki gönül arasında mesafe varsa, duyguda olmaz :)

Yani cevap evet sanalda yaşanan duygular gerçek olabilir :)

Asrevya

Özgürlük=Öze B/akış
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    354
Benim kanaatim olamayacağı yönünde.

Belki eski eşten arkadaş olunabilir,ama eski sevgiliden sanmıyorum.

Geçici bir özlem ile belki bir kaç an muhabbet edilir.Ama hayatın en elzem dakikalarında zor gün dostu olacağına inanmıyorum.

Biten bitmiştir.

nesimsek

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    191
Bence sevgilinin eskisi olmaz, olmamalı...
Eskitilip atılacak bir sevgi/li zaten hiç olmamış demektir.
Tek olmalı, tek kalmalı...
Ki uğrunda verebileceğin en kıymetli şeyin olan ömrüne değsin...

dELi

Sonuç: Ben şair oldum , Sen şiir..
Özel Üye
  • MFC Puanı
    64
Aşk geçici bir hevestir bence.. Sanal yada gerçek farketmiyor sadece karşındaki kişiye karşı olan duygularının zirveye ulaşmasıdır, ve sonra bi bakmışsın geride hiç bişi kalmamış :d
Elma şekeri muhabbeti gibi işte :)) her zaman geride sapı kalı :)

Maya

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    17
Konumuz basliktan anlasildigi uzere bir kadinin en buyuk dusmani yine kadindir...Ne anliyorsaniz bu cumleden yaziya dokebilirsiniz keyifli forumlar....

Pınar

Nevermind, I'll find someone you.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    85
Bence Sanal Aşk diye birşey yok. ''Bence'' dedim.
Sevdiğini zannediyorsun sadece bir insanı görmediğin halde dokunamadıgın halde ona sesiyle baglanmak degildir aşk. Tabiki illaki dokunarak hissedilmesi gerekiyor demiyorum fakat şöyle bir ayrıntıda var. Hep istedigim şey omuzunda aglayabilcegim huzur içinde yanında rahatça güvenerek uyuyabilcegim bir sevgili ve akabindede eşti. Ki bu sanalda bunu gerçekleştirmek çok zor. Ki reeldede zor daha zor hatta. Neyse Sanal aşk yalan ya. Reel aşkta yalan hepsi yalan boşverin isyana bagladım:
D

Maya

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    17
Aşk geçici bir hevestir bence.. Sanal yada gerçek farketmiyor sadece karşındaki kişiye karşı olan duygularının zirveye ulaşmasıdır, ve sonra bi bakmışsın geride hiç bişi kalmamış :d
Elma şekeri muhabbeti gibi işte :)) her zaman geride sapı kalı :)

Engin hem katiliyorum hem katilmiyorum...Cunku askin icindeyken kimse engel olamiyor mantik.devre disi kaliyor ask bittiginde bahar bitip kara kis geldiginde insan anliyor gercegi :).Sanala gelince sanalda ask olmaz.Sanalda takilmak olur...Kafana uygundur muhabbeti saglamdir takilirsin zaman gecirirsin...Ama ask oylemi ya gozlerine bakinca derinliginde kaybolmayacaksam burnumun diregini sizlatan kokusunu cekemeyceksem en soguk kis gunlerinde bile elinin sicakligini hissedemeyceksem neyleyim o aski :d ....Yani kisaca bosver abi dalgana bak :) Ama reale yansitilan hic bir iliskiye sozum yoktur.... Ablamda sanalda tanisip yuvasini kurdu bebegi olcak 7 yillik evli :) tabi herkes o kdr sansli olamiyooo.....

Forum Kalbi

Root
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    23
Büyüyünce Ne Olacaksın Sorusuna Ne Cevap Verirdiniz. Ne Oldunuz..?

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,817
Merhaba sevgili forumkalbi.com üyeleri;

Birkaç gündür forumumuzun kapalı olmasından dolayı öncelikle üzgün olduğumuzu belirtmek istiyorum fakat kapalı kalması bizim içinde bir nebze iyi oldu, forum sitemizin kapalı kalmasıyla bir çok önemli sorunumuzu çözmüş bulunmaktayız.

Forum kapalıykan sizler bilgilendirme mesajında şöyle bir mesaj görmüştünüz;

Forum sitemizde büyük bir yapılanma mevcut olup forum sitemiz bakım sürecine girmiştir. Bakım süreci boyunca forum sitemiz sıfırdan forum hayatına devam edecektir.Bakım sürecinde forumumuz üzerinde var olan bütün eksiklikler giderilip siz değerli forum üyelerine kaliteli bir forum yaratmak için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz. Bakım süreci boyunca bizi takipte kalacağınızı biliyor bunun için hepinize teşekkür ediyoruz.
Öncelikle bu mesajda biz sıfırdan yapılanmadan bahsetmiştik; Geçen bu zamanda forumda ilerleyen zamanlarda oluşabilecek çok önemli sorunları öngörerek sıfırdan yapılanmadan vazgeçtik. Biliyorsunuz ki biz buraya 2 forumun birleşmesiyle forumu açtık ve forumkalbi.com ile gevezeforum.com Databaselerini birleştirerek devam etmiştik lakin kapalı kaldığı günün önceki günü yaşanan problemlerden dolayı forumlar tekrar ayrıldığından gevezeforum.com'a ait olan içerikler(postlar) forumdan silinmiştir. Her iki forumdada aynı içerikler olmaması adına böyle bir kararı aldık ne yazık ki.

Demem o ki forum sitemiz sıfırdan yapılanmaya gitmedi, biz sadece içerikleri sildik.

Bu bilgilendirmeyi yaptıktan sonra sizlere forumda yapılan bazı değişikliklerden bahsetmek istiyorum;

Öncelikle forum sitemizde bir çok içerik silindiğinden ve google'da daha popüler bir site haline gelebilmek için teknik anlamda bazı google çalışmaları yaptırıldı.

- Bunlardan ilk olarak forum sitemizde eklenen bütün konuların daha kısa zamanda google'da index alması ve popüler olması için foruma özel bir sistem geliştirtik, bu sistemide dün itibariyle aktif etmiş olduk.
- Forum sitemizi seo anlamındada daha güçlendirmek için vBSeo sahiplerinin artık desteğini çektiği vBSeo adıyla piyasaya sürülen seo eklentisinden vazgeçip ünlü Dragon-Byte firmanının piyasaya sürmüş olduğu DBSeo forumumuza kurulmuş olup, bütün ayarları en iyi şekilde ayarlanmıştır. Böylelikle forum sitemizde seo alanında daha iyi performans alacağımıza inanıyoruz.
- vBSeo'dan vazgeçince, vBSeo'ya ait olan ve vBulletin Forum sahiplerinin %99'una yakın kişinin kullandığı vBSeo Like ( Beğen Eklentisi) özelliğide artık yeni dönemde olmayacaktır. Fakat sizlerin alıştığı bu sistemi biz bozmak istemedik. Bu yüzden eskiden her forumda kullanılan Teşekkür Eklentisi (Post Thank You Hack) ve Tepki Eklentisi (Post Groan Hack) tarafımdan özel olarak editlenerek 2 sistemde alıştığınız vBSeo Like sistemine benzetilmiştir. Böylelikle bu konudada yabancılık hissetmemiş olacaksınız.
- Bu süreçte forum sitemizde daha önce ranklarımız mevcut değildi, ve artık arkadaşımız Sisimores'in yapmış olduğu ranklar ve yep yeni bir logoyla forum sitemiz görsel anlamdada güncellenmiştir.

Forum sitemizin kapalı kalmasından sonra yaşanan bu gelişmelerin bize olumlu yönde yansıyacağını umuyoruz. Bu süreçte siz değerli forum üyelerimizinde öncekinden daha çok yanımızda olacağınızı ve bize destek vereceğinizi biliyoruz bunun için sizlere teşekkür ediyoruz.

Hep birlikte daha güzel günler yaşamak dileğiyle.
Forumkalbi.com Yönetim

Sisimores

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    20
Hayırlısı olması dileğiyle .
Rabbim utandırmasın,muvaffak eylesin.

Painfully

Biz yalnızlar, çok kalabalığız.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Forum için gerekli ve yararli seyler.
Emegi geçenlere tesekkurler.
Hayirlisi olsun.

Neredesin

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Emeğinize sağlık güzel bir görüntüye bürünmüş forum elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt