Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P

Pisadam

Misafir
Şimdi bu şöyle oluyor, erkek karışılmasını istemez ama o erkek kızın herşeyine karışır bu doğrumudur? Bence değil.

Her sevgili birbirinin hayatlarına karışırlar ki karışılmadığı zamanda sen beni kıskanmıyor musun? Sen beni sevmiyor musun gibi anormal sorularla karşı karşıya kalıyorsunuz. Benim için abartılmadığı sürece sınırlarını bilerek karışabilir.

Realist

Sensizlik Ecel Gölgesi...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Bazıları karışılmasından bazıları karışılmamasından hoşlanır...:)

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
facebook.jpg

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'un yaklaşık 600 bin kullanıcısının, bilgilendirilmeden psikolojik teste tabi tutulduğu ileri sürüldü.

The Telegraph gazetesinin verdiği habere göre uzmanlar, Facebook kullanıcıları arasında rastgele seçimle belirlediği kişileri iki gruba ayırdı. Birinci gruptan kullanıcıların sayfalarında çoğunlukla olumlu haberler, ikinci gruptakilerin sayfalarında da olumsuz haberler yayınlandı. Ardından deneklere ait mesajların duygusal içeriği ölçüldü.

Deney, sosyal medyanın insanın düşünce ve duygularını etkilediğini gösterdi.

Araştırmacılar, ABD Ulusal Bilimler Akademisi'nin resmi yayını PNAS dergisine demecinde, "Haber bandında olumlu ifadeler azaltılınca insanlar olumlu statülerini de azalttı. Olumsuz haberler azaltılınca bu, aksi etki yarattı. Deney sonuçları, insanların Facebook'ta dile getirdiği duyguların kendi duygularımızı etkilediğini gösteriyor" dedi.

Deneyin hukuki açıdan yasal olduğu ifade ediliyor. Zira sosyal paylaşım sitesinin her bir kullanıcısı üyelik koşullarını kabul ederek şirketin, sayfalarındaki haber akışı algoritması dahil olmak üzere sitenin içeriğini istediği gibi değiştirme hakkını tanımış oluyor.

35bucuk

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -3
1 - %90 Karışmam.
2 - Çünkü çok karışacağım biriyle çıkmam.
3 - Eşit haklar olduğu için aynı şey onun için de geçerli :)

Bukre

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
hep müzisyen olamak istemişimdir ama naparsın işte oldukmu ögretmen:)

Kewell

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
şimdi oruçluyken böyle suyu içecekmişgibi yapıyorum tam içecem geri çıkarıyorum yada böyle ağzımda çalkalayıp tükürüyorum şeytan çıldırıyor :D :D

pastırmaları suratıma sürüyorum kuduruyor adeta çatır çatır çatlıyor :d :d

Erkan

Nev-i Şâhsına Münhâsır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    102
Rahatsız olmam.Asıl karışmazsa rahatsız olurum.Sevgililer birbirlerinin hayatına karışmalılar bende karışırım.

Maya

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    17
Dozunu asmadigi surece karisabilir lakin hayatima fazla burnunu sokmasinida istemem.E ne demis Atalarmiz 'Azi karar Cogu zarar'.... Dikkate almak gerek

Maya

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    17
Merhaba her zaman tartisilmistir Sanal Ask in buyuklugu ve gercekligi...Gormeden sevmek dokunmadan hissetmeyi ogretir mi ? Bazilari her ne kadar sanal olursa olsun kalbin gercek duyguyu yasadigini soyler bilemiyorum...Bu haftaki tartismamiz..Sanal askin duygulari ne kadr gercek olabilir ?

Erkan

Nev-i Şâhsına Münhâsır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    102
Yaşadığın şeyler önemli tabiki . Sanal da olsa ne hissettiğin neler yaptığın reele dönüşüp dönüştüremediğin etkili oluyor . Ama sanaldan da aşk yaşanır .

Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur... Dedim ki: Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur.." [Hz. Mevlana]

Dokunamadığın birini özlüyorsan,
Özlediğin kalbine dokunmuştur çoktan!.

Saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt