Fikrinize saygı duyuyorum,Sevgide özgürlük,saygıda MECBURİYET fakat ülkemin geleceği için desteklemiyorum.
Böyle bir mesaj yayımlıyorsunuz ve ortalığı germeyin diyorsunuz yanlış bir düşünce.
Ben iyilik yaparken çıkar gözetirim kardeşim,o iyilik ülkemi kötü etkileyecek ise yapmayayım daha iyi.
Benim vatanım bütün yeryüzü,milletim de insanlık değil.
Vatanım Türkiye Cumhuriyeti Devleti,Milletim Yüce Türk Milletidir.Bu ülkenin çıkarlarına aykırı HER ŞEYİN düşmanıyım.Irkçıyım ve çıkarcıyım,milletimin çıkarları her şeyin üzerindedir.
İnsan Hakları yerin dibine girsin.Halkım huzur içinde yaşamadığı sürece zerre önem teşkil etmiyor o bildiri benim için.
" Bunları yazmadan önce iç savaşlara silah gönderip kızıştırmamayı öğrenmeniz gerekiyor "
Neyi öğrenmem gerektiğini de sizden öğrenecek değilim rica ediyorum bu tarzda konuşmayın,hatırı sayılır bir süre Subaylık derecesinde Askeri Eğitim aldım.Emin olun çıkarlarımız için hareket ettiğimizden dolayı bu kadar rahat o yazıyı yazıyorsunuz.
İç savaşlarda nelerin olduğuna,nasıl olayların geliştiğine dair zerre bilgiye de sahip olmadığınızı düşünüyorum.