-
-
-
- MFC Puanı
- 22
Yorumun buram buram ırkçılık kokmuş.. O insanlar herhalde, buralara keyif çatmak için gelemediler. Burada olmaktan pek de memnun değiller zaten. .Vatanını bırakmak hicret etmek kolay değildir..
Sadece burayı ve insanlarını müslüman sandıkları için hicret ettiler.. Hani din din diyorsunuz ya, din hicret edene kapını açmaktır, onu kardeşin bilmek kendinden ayırt etmemektir..
Biz Peygamberimizden böyle gördük..
Savaşan ülkelere silah gönderip karıştırmak değil..
Unutmayın bir ara Türkiye'deki insanlarda açlıktan sefilce savaşırken o insanlar ellerindeki bilezikleri buraya göndermişlerdi. .
Bu demek değildir ki her gelene ağam paşam olsun.. Ama insani bir eylemi de böylesine eleştirmek ne kadar doğru olabilir ki?
Vicdansızlıktan başka nedir bu?
irkciligin nedemek oldugunu bi ogren. benim vicdanimi merhametimi sorgulamak sana dusmedi.. ben savastan kacip gelen kadina cocuha bisey demem, ama benim askerim onun ulkesi icin savasip sehit olurken Onlarin Erkeklerinin Denizlerde fink atmasina, Ortalarda Serseri serseri gezmesinee Sessiz kalamam. Hala diyorum eli silah tutan tum erkekleri savasmalari icin gondermeliler.. zaten milletimiz kadinlarina cocuklarina bakar kimsede bisey demez.. Ha sen diyosan ki benim kanima dokunmiyo benim askerim Onlar yerine savasir sehit olur onlar burda Savastan kacip geldi gelmisken gonullerinc3 yasasinlar amenna diyecegim sana. Birdahada benim insanligimi sorgulama sana ve kimseye dusmez. dusunceme saygi duymuyosan susmasinoda bilecen.