Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Seven,sevdiğine,sevdiğini söylesin

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Ben pusuya yattım herkesin kalbini çözmeye çalışıyorum..
3,4 kişiyi mimledim..
Tam olarak ispat edemeyecek olsam da kesin aralarında bişey var dediğim 2 kişi var.. diğer arkadaşlarımız konusunda da çalışmalarım devam ediyor. netleştiğinde herkesi ifşa edecem, merak etme o iş bende ??

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Ben pusuya yattım herkesin kalbini çözmeye çalışıyorum..
3,4 kişiyi mimledim..
Tam olarak ispat edemeyecek olsam da kesin aralarında bişey var dediğim 2 kişi var.. diğer arkadaşlarımız konusunda da çalışmalarım devam ediyor. netleştiğinde herkesi ifşa edecem, merak etme o iş bende ??
Sen gelsene bi gel gel:D dökül bakalım dedikoduları :D bensiz bu kadar şey öğren ve bana haber verme:D

• Beğen
Tepkiler: Nur

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
tamaaaaam,

pekiyi itiraf ediyorum. artık açıklamanın zamanı geldi herkese.

ben

beni seven herkesi seviyoruuuum = )

Hap şuuuuuu!

özel bi sevdiğim yok :d

Üst Alt