Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Seven,sevdiğine,sevdiğini söylesin

Nur

Önce Hayaller Ölür, Sonra İnsan.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    30,590
Tesekkur-ederim-hareketli-gif.gifellwrine saglik

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
@Pozitivizm hayırlı işler. Kolay gelsin canım :b-(13):
Gebermeyesice seven sevdigine sevdiğini söylesin oyununda kocası işe gitsinde tez yoldan tv başına geçmeye can atan hatun modunda hayırlı iş diliyon:D bi de su dökeydin bi tas ardından pozinin:D
Oyunu mundar etme kimi sevinse ona söyle:p hadii merak ettim:D

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Ben en çok sevdiğimi söylemiycem..
Ama sezen’ in en çok satürnün kimi sevdiğini çılgınlar gibi merak ettiğini,
Ruhumdakiöküzün insanlığı seviyor ama genelde kaybeden tarafta oluyor... bundan dolayı her defasında tarafımı iyi seçicem diyip yine kaybeden tarafı seçiyor..
Elizangülün o çocuğu,
Sindy nin de harika yavrularını,
Anka nında yatakta oyalanıp, bugünde hiç enerjim yok, naapsam bilemedim demeleri sevdiğini biliyorum.. saha doğrusu tahmin ediyorum ..

Son düzenleme:

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Ben en çok sevdiğimi söylemiycem..
Ama sezen en çok satürnün kimi sevdiğini çılgınlar gibi merak ettiğini,
Ruhumdakiöküzün insanlığı seviyor ama genelde kaybeden tarafta oluyor... bundan dolayı her defasında tarafımı iyi seçicem diyip yine kaybeden tarafı seçiyor..
Elizangülün o çocuğu,
Sindy nin de harika yavrularını,
Anka nında yatakta oyalanıp, bugünde hiç enerjim yok, naapsam bilemedim demeleri sevdiğini biliyorum.. saha doğrusu tahmin ediyorum ..
Oyunbozanlık yapıyorsun önce kimi sevdigini sen söyle bakim:D ben zaten satürünün dünyası kim biliyorum :p

Üst Alt