-
-
-
- MFC Puanı
- 2,573
2. bölüm çıkmış ve ben şimdi fark ettim tuuuu bana okuyayım da yorumlarımı daha sonra yazarım
Hadi bakalım beklemedeyiz :d
2. bölüm çıkmış ve ben şimdi fark ettim tuuuu bana okuyayım da yorumlarımı daha sonra yazarım
Tabiki efenim ben öyle dediydimde bizim kuzen yanlış yazmıs :y :dimparatoriçem diyeceksinnnnnnnn !!!!!????..........
Tabiki efenim ben öyle dediydimde bizim kuzen yanlış yazmıs :y :d
vururum öle kuzene :honk:
hikayenin sonunda benim egemenliğim hakim olmalı, söle o kuzenine :honk:
Teşekkür ederim : )
Ahanda şuraya yazıyorum bir önceki hikayedeki gibi yine sırtımdan vurulacağım hep bi planlar planlar :y
Yeni bölümde kardeşime ne olacak merak içerisindeyim
Büyük bir keyifle okudum kalemine sağlık :gulumse
waow vezir olmusum yalnız burda bile inatçıyım tamamen beni yansıtmıs birtanecik ablamı bırakamam tabikide.. :kalp
3. bölümü heyecanla bekliyorum merak içinde ne olcak bana :d
kalemine sağlık cok beğendim Kolibandı
Şuan da okunmaya vaktim yok ama en kısa zamanda okuyacağım Kolibandı
Bu kadar tez yeni hikayeye başlayacağını hiç beklemiyordum ama sevindim : )
okuyunca kendimi görmem çok hoş oldu benim için merakla bekliyorum kime ne olcak özellikle bana ;dO kadarda tahminimiz tutsun,tutması iyi olmuş
Bilenler bilir benim hikayede kime ne olacağı belli olmuyor :d
Beğendiğine sevindim : )
okuyunca kendimi görmem çok hoş oldu benim için merakla bekliyorum kime ne olcak özellikle bana ;d
waow vezir olmusum yalnız burda bile inatçıyım tamamen beni yansıtmıs birtanecik ablamı bırakamam tabikide.. :kalp
3. bölümü heyecanla bekliyorum merak içinde ne olcak bana :d
kalemine sağlık cok beğendim Kolibandı
ReyyAn nerde bana acil elma getirsin sakinleşmeliyim :azr
ArtemiS cim gölgeleri sevme acaip kıskandım:s69 araya Küçük Emrah moduyla boynumu bükük seveceksen beni candan sev beni sev sadece
[youtube]bNDERL_RoEo[/youtube]
@ Zeiback hava yapma sende timsahlarla tango yapmak zorunda kalırsın :honk:
ArtemiS cim kafanda şeytanlar cirit atıyo yine :s94 seninle çok şah- mat cılık oynayıp kutuya baya vezir kafası koycas gibi ama Eylul başımıza cok iş acacak demedi deme
Kolibandı süpersin sen ortak emegine, yüregine ,o kurgu plancı aklına saglık bacanak