Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MF Karalama Defteri

Malkoçoğlu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    18,383

Ey yokluk!
Ey vücudumu, bütün benliğimi yavaş yavaş saran, günden güne daha hızla saran yokluk! bil ki seni hiçbir zaman sevmiyeceğim, senden nefret ediyor, tiksiniyorum. Biliyorum, şairler senin için çok güzel sözler söylemiş, seni hayırlı bir tanrı gibi gösterdikleri de, senin için bir dost dedikleri de olmuş. Ama o sözlere güzelliklerini veren sen değilsin, hayattır, varlıktır. Sende ne tanrı vardır, ne dost vardır. Sende ışık değil, karanlık bile yoktur. Sen beni büsbütün kavradığın gün benim gözlerim olmıyacak ki karanlığı göreyim, kulaklarım olmıyacak ki sessizliği duyayım. Pusuda bir düşman gibi bekliyorsun beni, bir gün yakalıyacak, elimden her şeyimi, her şeyimi, senden korkumu bile alacaksın. Seni sevmediğim için senden korkuyu seviyorum, o korku da bana hayatın verdiği bir şeydir, hayatın verdiği her şey gibi de tatlıdır. Sen bir şey vermez her şeyi alırsın.

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
tumblr_ogj6p38rgg1vw04djo1_500.gifv

tumblr_ogj6p38rgg1vw04djo2_500.gifv

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Öğrenmek için alçakgönüllü ve saygılı olmak şarttır.

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
HAYAT
"Hayal kırıklıkları" üzerinde çıplak ayakla yürümeye benziyor; Kanatan ve
Acıtan....!

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Bild

"Çok abartıyorsunuz her şeyi.
Bu kadar sevgi, bu kadar duygu vıcık vıcık nerenizden çıkıp geliyor anlayabilmiş değilim.
Ben mesela sevmiyorum insanları.
Sevemiyorum.

Hayvanlara, doğaya bir şey dediğim yok. Ama insanlara tahammülüm yok hiç." (Ahlat Ağacı, 2018)

BoluBeyi

Hepinizin Canı Cennete ..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437
Hayvanlara, doğaya bir şey dediğim yok. Ama insanlara tahammülüm yok hiç." BU ÇOK İYİ @MaskedGirL

DoNtSpEaK

- imzamı bıraktım teninde -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,427
Dalmışım sulara, yine çıkamıyorum..

Üst Alt