Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MF Karalama Defteri

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
Kusurlarım için kusura bakabilirsiniz. Ne kusursuz olmak gibi bir niyetim var ne de melek olduğumu dillendirdiğim iddialar. Lütfen kusuruma bakın yoksa gönlüm kalır(!)
Beni hatalarımla yargılayıp, herkesin haberdar olması için elinizde davul tellalık da yapabilirsiniz. Rica ederim hiç çekinmeyin hakkımda istediğinizi söyleyebilirsiniz. Çünkü ardımdan konuşulanlar üzmüyor artık beni. Hem neden üzüleyim ki, yaşınızla orantı gösterip büyümeyen beyinlerin suçlusu ben değilim ki!
-Cihad KÖK

Elif

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    359
Okulu mokulu bırakıp evimin kadını olmak istiyorum. Yeter lan oku oku bıktık. Altın günlerine gidip ikramları hayvancasına yemek istiyorum, düzenli olarak esra erol izlemek istiyorum. İşsiz işsiz tüm gün takılmak istiyorum.*

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
m59yq4.jpg

“Ama yazgısını yaldızlı çokomel kağıtları gibi,
Tırnaklarıyla düzeltemiyor insan”

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Sütten çıkınca bütün kaşıklar aktır. Önemli olan, içinden çıktığın sütü ak bırakmaktır

Opi

#LoveWins
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72
Bir insan size sayfalarca yazabilir. Sayfalarca aşkını anlatmaya çalışabilir. Fakat ne yazarsa veya ne yaparsa yapsın içindeki duyguyu hiçbir zaman tam anlamıyla açıklayamaz/yazamaz.

Aşk kağıda yazılmıyor. Ne güzel demişsin Eroğlu.

Zira aşk değil de azizim, insanın bazı acıları da yazılmıyor. İnsan çektiğiyle kalıyor.
Böyle göğsünün nerede olduğu belirsiz bir yerinde tuhaf krampları oluyor. Gözleri; kafası düşerken aşağılarda bir yere, dalıveriyor.

Aşk değil de hani, insanın acısı daha büyük.
Mecnun Leyla'ya olan aşkından mı düştü çöllere yoksa Leyla'sına kavuşamamanın acısından mı?
Bir insan sahipken başka bir insana akla getirmez ya bir koku, bir ses, bir müzik. Fakat acırken sol yanın neden her şey gözümüze sokmaya çalışır.

Hayır hayır, aşık falan değilim. Acım büyük lakin aşkla da alakasız.
Sadece düşünüyorum.

Üst Alt