Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

'MF' Bır sınıf oLsaydı,Hangi Üye iLe oturmak iSterdiniz. ?

Ela

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Tabi ki Lie`m ile.. Oyyyy, alttan alttan ellerimizi tutardık, sarılırdık, omuz omuza otururduk. Heveslendim bak simdiiiiiiiiii :p

Lie

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Babym o dediklerin dısında daa kopyaa verirdik birbirimizee, dertlerimizii dinlerdiikk, yanyanaa hii diyip fotoğraf cekilirdiik, ani yapardik bol bool! siramizin üstüne isimlerimizi yazardik! siniftaki cocuklari kendimize asik edip hayran kitlesi yapardik! tuvalete kol kola girerdik! saclarini örmek için yardım ederdiim! sakiz cigneyerek okula girer, uyuz oldugumuz hatunun kafasına sakızımızı yapistirirdik. ^^

wItAmEn

˙ʞǝɯǝןzı iɹɐןuɐןo ıuǝq ɹoʎüɹüʇsüʞ ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    66
Selale nerdesinnn yine gittin ve ben aldandım..

Berthe

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -9
Dersten atılırdık bence fısır fısır konuşmaktan sdlfsjdljf :* bende Azra mı alır yanıma otururdum

Azra1

Omnia vincit amor !
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    214
:D sen beni gulmekten koparirdin garantiiii neler yapmazdik ki :$

Üst Alt