Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

'MF' Bır sınıf oLsaydı,Hangi Üye iLe oturmak iSterdiniz. ?

Lady

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    726
Cok kisi var ki, hangi birini sayayim :)

Azra1

Omnia vincit amor !
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    214
Babym,diShym,tatlym,badem m,behicem,cisem m :)

Oiacgbbh

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
En arka sıraya geçip yanıma çekiç güç olarak Cohen'i alıp illegal işleri ona teslim ederdim. Bir ön sıraya Selale'yi koyar, sınıfı onun sayesinde geçerdim. Yabancı dilden yana sıkıntımız olmazdı. Sınıf başkanlığı seçimlerinde araya fesat sokup, Behice'yi başa geçirirdim ve legal işleri ona devrederdim. Yüzü temiz olduğu için hocalara sözü geçer. Selale'nin yanına da onu oturturdum. Kendi imparatorluğumuzu kurduk demektir. Gelsin şimdi en acımasız hocalar :b

Selale

// Paylaşılamayan Kadın //
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Oiacgbbh siz cok yasayin emi .)) pek guldum pekte hosuma gitti .))
Tamam yabancı dil copy leri benden kagıtları degistiriris hı ?

Gelmisken bende arkadaslarımı sıralayayım ;
Oiacgbbh zaten olması gereken bir isim bana anlatacagı cok sey var :) Sonracıma Kunduz olsun onunla gusel bilgi alısverisi yapabiliris bir cok konu hakkında :) Derste yakınımda kızlar oturmasın sonra azar isitmek istemiorum derste konusuluyor die :p mumkunse tek olaim :)) Tenefus aralarinda kantine gonderecegimis kurbanlar arasında AniL ve Cohen olsun onlar milleti kırar gecer hemen sıra alırlar :)) Bide cete kurmak lazım tabikide basları ben :d ! diShy sag kolum olcak , Baby , Barbie , tatLy gusellikleri ile milleti kandırıcak :d Imm sonra sonra Behice cici kız ya hani o da her turlu lafı alıcak ogrenicek :) GirL zaten gizli ajanım oh oh kurtlar vadisi gibi sınıf olduk vallai :d :))) Bide bize iki erkek daha lazım ara ara catısma cıkarıcas ya :d :))))

wItAmEn

˙ʞǝɯǝןzı iɹɐןuɐןo ıuǝq ɹoʎüɹüʇsüʞ ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    66
Hanginiz çalışkan?

Azra1

Omnia vincit amor !
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    214
Ezqi mm sen yanimda olunca ben ders mers anlamam :D