Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mesafe Aşkı Öldürür Mü

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
Bazen en uzaginizdaki bir insandan yaniniizdakilerden bile bulamadiginiz yakinligi bulamiyorsunuz, bazen bakiyorsunuz yakininizdaki dibinizdeki insan sizinle o kadar cok uzaktaki bunu yollara bile vuramiyorsunuz.
Yapi meselesidir, düsünce meselesi, his meselesidir bana göre ..
Gözden irak olan gönülden irak degildir, Gönülden irak olan gözden iraktir..

K0ntr0Lsuz

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12
Dogru Diyorsun Roz .. Ama İnan Çogu İnsan için toz Pembe Hayat .. Sanırsam Sevgiler Artık yalan Olmuş Hayatta

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
mesafeler aslına bakarsanız insanı önce korkutuyor, ama bir yandan güven duymayı öğreniyorsunuz. zor yanları elbet var. en büyük zorlugu da özlem duymak zaten. fakat görüşme anında bu zorluklarin hepsi uçup gidiyor. yerine geçirdiginiz kısıtlı zamanda bir sevgilinin yapmak istediği her şeyi yapmak istersiniz.
zamanın yavaş akması, yürümenin, dokunuslarin sonsuza kadar sürmesini istersiniz.
her ayrılığın ardından mutlaka bir bahane bulur ya insan ışte mesafede her ayrılıktaki bir bahanedir aslında.
mesafeleri kendinize zehir etmekte, gulistan etmekte çiftlere bağlidir. mesafeler bahane edilmesin. zira atla deve değil artık uçaklar otobüsten bile ucuz.
seviyorsan git konuş bence yollar bahane olmasın:)

Not: 1 yıldır uzak mesafe ilişkisi içinde süren bir birlikteliğim var. Görüşmelerde duyduğumuz heyecanı , giderken oluşan hüzünün tarifi hepsi bizde birer anı.
Bu durum kesinlikle kişinin yapsınına göre, kalbindeki sevgiye göre , sabrına ve beklentisine göre değişir.

Matilda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    81
Bu konuda tamamen Euphoria'ya katılıyorum ben de mesafelerin yollardan çok, hisler olduğunu düşünenlerdenim. Karşındaki kişiyi sana yakın kılan elini uzattığında dokunabileceğin mesafede olması değildir. Ne kadar uzakta olsa da taa derininde hissetmen ve ya hissettirmendir asıl. Kalabalık içindeki yalnızlıklar da bunlardan değil midir?

ALgos

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
Hic görüp dokunamadigin birine ne kadar bağlana bilirki insan mesafe değilde bnce artık sevgi his ler mesefali bizlere

Elif

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    359
İlişki zaten başlı başlına bir sıkıntı sebebi. Bir de araya mesafe girince tam ayar. Ay bana daral geldi cam aç pencere aç allasen! Bu leveli ustalıkla atlayıp kendini sevdiğine adayan uzakyol ilişki kaptanlarının önünde ceketimi, ilikler saygı ile eğilirim.

BaksanaBi

Türkler öyle bir millettir ki, Hayatta bir tane bi
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    440
mesafe olursa herzaman öldürür

Tibet

Temet Nosce
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    310
hayır
güven ve sadakat varsa ortada, mesafeler anlamsızlaşır zaten

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
Derler ki; Gözden ırak olan gönülden de ırak olur.
Dedim ki; Gönüle giren, gözden ırak olsa ne olur?

~ Virtue

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    467
Galiba yani bence tahminen olabilir olabilitesi yüksek :D

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Gönüle girdikten sonra mesafenin bi önemi yok.

Üst Alt