Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Elder de para var gıbı Herkül den azcıkda alırız ponçik bır kedı alabılırız :p cbcvbcvbvnbvb

Bizim gönlümüz zengin Dem, elimizden ne gelebilirse yaparız. Herkül dede ise bildiğim kadarıyla emekli ama bizden zengindir... Bak şimdi kapının önünden geçen bir kedi yakaladım senin olsun :s8:

ZVqbGL.gif

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
(((:) yaw kedi cikler kaçıyor benden ? çok dehşet bır hayvan ya muhteşem bır yaratılış var suna bak ? kıyamam :) emek lı oldumu Herkül devlet habıre onların maaşına zam yapıyor zaten doğru ? Herkül sesı çıkmıyor yalnız ? (:)

Elder StigmatA LeGoLaS Hunter ve dıger arkadaşlar sızın emeklılıgınıze neka var ? (:)

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
bana daha çok varda Herkül mustafa abi bir dede olarak torunların gönlünü yap al bir siyam kedisi şu kıza :)

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
kedim olsun 1000 tırılyon borcum olsun umrumda olmaz ((((:) yeap cok garıbım cıdden pis fakır dem ?

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
@Elder de para var gıbı @Herkül den azcıkda alırız ponçik bır kedı alabılırız :p cbcvbcvbvnbvb

Bizim gönlümüz zengin @Dem, elimizden ne gelebilirse yaparız. @Herkül dede ise bildiğim kadarıyla emekli ama bizden zengindir... Bak şimdi kapının önünden geçen bir kedi yakaladım senin olsun :s8:

ZVqbGL.gif
Elder sende aceleyle bulduğunu tutmuşsun, akıllısını maşallah...

z5ok3k.gif

Dem sen yeterki iste hemen aldım bile, alt komşu Petshop da, hemde çok akıllısından...

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
mihihihhhi (((:) seslı kahkayı patlattım bu arada en sondakı kedı dehşet bısı ? cokd zekı aynı ben gıbım ((:) cvcvbcvnvbn oyy sabahlar olmasın bana benziyor sankı ? (((((((:) oda bılgısayar kullanıyor Herkül ? ((((:)

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Sadece biraz aç kalmış hepsi o, çok akıllı zaten yalıyo yutmuyo kerata...:s76:

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Sen akıllısını istedin Dem sana arkadaş olur hemde, hepsi birarada....

Ha ben 2006 yılından beri emekli zümresi içinde bulunan biriyim, evet torunla günleri geçiriyorum....

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Buka 3 saat elbette dinlenmez,arka planda arada 10 dk. dinleye dinleye devam ettirdim.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Üst Alt