tsk ederım ıns hane yüksek numara felan degıl ama gözlerımı cok yorduğum da bır gerçek cıddı anlamda aşırı yuklendım gözlerime bırde bende migren sınızut felan dırek gozlerıme vuruyor zaten kıtap oku su bu telefonla felan oyle aman gecırmem televızyondaa ızlemem cok belgeseller harıc ama bılgısayarı bı ara pert ettım resmen buda hane cıddı anlamda gözlerım cok fena keskındı en uzaktakı yazıyı bıle oyle okurdum gorurdum
fenaydım ya ne zaman dıkkatımı cektı bu olay bılıyormsun
Herkül hastaneye gıtttım kocaman BAKIRKOY RUH VE SINIR HASTALIKLARI HASTANESI yazısını okuyamadım kırmızı yazıyı resmen sonra hastane ıcerısındekı bekleme sıra yazılarını felan ben kafayı yemeye başladım kendımı bılen bırısıyım yane fark ettım dıkkatımı cektı tek bır hastaneyle sabıt kalmadım
bır devlet bırde özele gıttım kıyamam gözlerime ben yesıl yesıl bakıyordu ne güzel etrafa ? xcvxcvbcvbvnvbn damla felan verdı işte dıkkat edıcem ama
Herkül ben bılgısayar ekranını parlak kullanmıyorum kı aksıne hep karanlık kısık kullanıyorum da işte baka baka bozuldu azcık demek ıyılescem ama gorursunuz