Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44

Hazır değil ki ocak batırsın, sadece ekmeği hazır oda zaten büyükboy susamlı. Ketçabımızda Acılı hiç masraf yok yani...

Yeap :) çatlayana kadr yiye biliriz o zaman ? Sen hayatın boyunca çok yemek yiyen hatun gördün mu yoksam yok ? Ya yemek yiyince psikolojim duzeliyor kafayi yiyip dibini siyirmakdan iyi ... ?

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Yeap :) çatlayana kadr yiye biliriz o zaman ? Sen hayatın boyunca çok yemek yiyen hatun gördün mu yoksam yok ? Ya yemek yiyince psikolojim duzeliyor kafayi yiyip dibini siyirmakdan iyi ... ?

Çok yiyen kadın gördüğümü söylemem ama etrafımda oldukça kilolu kadınlar mevcut. Evet insan yalnız kalınca canı sıkılınca kendini yemeğe bırakıyor.
ye babam ye iyice işene kadar
Örneğin,

cKWS3w.jpg

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44

Çok yiyen kadın gördüğümü söylemem ama etrafımda oldukça kilolu kadınlar mevcut. Evet insan yalnız kalınca canı sıkılınca kendini yemeğe bırakıyor.
ye babam ye iyice işene kadar
Örneğin,

cKWS3w.jpg

Yok ben panda yavrusu gibim degilim (, ya rabbim nimetleri bize niye veriyor ? Ye kulum diye ? Kaldiki bu dunyada neyin guzelligini omur boyu tasiya bilecksin ki ? Hic geberip gitcen haberin yok yiceksin gezceksin fazla dunya malina tamah etmeyecksin sonra gebercksin otsi yok sisko kdinlar candir demi Elder (,

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Evet Balık etli olmak en güzeli. Kara kuru olmak pek hoş değildir sanırım Dem
Dünya lezzetlerini tadacaksın ama hesabı da unutmayacaksın. Öderken zorlanmadan....

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
Evet Balık etli olmak en güzeli. Kara kuru olmak pek hoş değildir sanırım Dem
Dünya lezzetlerini tadacaksın ama hesabı da unutmayacaksın. Öderken zorlanmadan....

Bu dunyada hesabini veremeyecegin birsey olamaz insanin kezq kaldiki en fakir diye tabir ettigimiz insan kitlesi bile senden benden iyi yiyor hesap oduyor onuda gectim eski bir zaman diliminde degiliz ? Elder emin ol ... Hesabini veremeyecgin seyler diger yer :) kul hakki hesabi sonra kazandigin paranin helal haram hesabi cok hesap var cooook :) ALLAH affetsin sizin +amin .. ben aciktim gidiyom ((((((;

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
Uyudunuz mu forum cemaati yoksam yok ?

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
Benden hemen bıktınız demi geldim tam geldim gibim oldu bu hal ... Fgigigiff

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
saygı değer Herkül bey lütfen efendım sağlığınızı göz önüne alıp ben bir forum arkadaşınız olarak heybemdeki kelımelerı çıkartmak ıstıyorum ((:)

yormayınız kendınızı efendım o kadar öyle gözlerınıze yazık ? xcvxcv az dınlen az ((,

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Gözlük var zaten Dem, ama hatırlatman için çok Teşekkürler, Forum olayını seviyorum 90'lı yıllardan beri forumlarla haşır neşirim....

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
Herkül est bende 16 17 yasımdan berı net forum radyo su bu hayatının ıcerısındeyım lakın ınan bana samımyetım ıle bırlıkte iş yerınde az bı uzerımde yorgunluk olduğu zaman resmen etrafımdaki hıc bırseyı görememeye başladım keza kaldıkı bende cok bılgısayara takılırdım muzık forum derken gözlerım uzağı görememeye başladı bulanık görmeye başladım herseyı canavar gıbım gozlerım vardı :)

3 4 gundur gozlerım ıcın bende hastaneye gıttım gözlük ((:) yaw ama tamam gözlükle net goruyorum herseyı yakın goruyorum yüksek numara degıl ama ama neden benım gozlerım bozuldu sımdı hı ? (:) duzelcek ama ben gözlükle sey edemem oyle dolanamama xcvcvbcvbvnvbn yaw yakışıyor dıyorlar ama :) ne bılım evet kucuk panda yavrusu gıbı oldum ama gözlerime cok uzuldum :) ama ıyılescekmıs dr oyle dedı ? cvbcvbvcnvbnbm yaw Herkül :)

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Dem büyük geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda düzelir, sen kendin zamanını ayarlarsın çok fazla ekran karşısında durunca gözlerde bulanma oluyor tabiki,

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
tsk ederım ıns hane yüksek numara felan degıl ama gözlerımı cok yorduğum da bır gerçek cıddı anlamda aşırı yuklendım gözlerime bırde bende migren sınızut felan dırek gozlerıme vuruyor zaten kıtap oku su bu telefonla felan oyle aman gecırmem televızyondaa ızlemem cok belgeseller harıc ama bılgısayarı bı ara pert ettım resmen buda hane cıddı anlamda gözlerım cok fena keskındı en uzaktakı yazıyı bıle oyle okurdum gorurdum :) fenaydım ya ne zaman dıkkatımı cektı bu olay bılıyormsun Herkül hastaneye gıtttım kocaman BAKIRKOY RUH VE SINIR HASTALIKLARI HASTANESI yazısını okuyamadım kırmızı yazıyı resmen sonra hastane ıcerısındekı bekleme sıra yazılarını felan ben kafayı yemeye başladım kendımı bılen bırısıyım yane fark ettım dıkkatımı cektı tek bır hastaneyle sabıt kalmadım :) bır devlet bırde özele gıttım kıyamam gözlerime ben yesıl yesıl bakıyordu ne güzel etrafa ? xcvxcvbcvbvnvbn damla felan verdı işte dıkkat edıcem ama Herkül ben bılgısayar ekranını parlak kullanmıyorum kı aksıne hep karanlık kısık kullanıyorum da işte baka baka bozuldu azcık demek ıyılescem ama gorursunuz :p

Üst Alt