Kıyamazsın sen bana hele bak şu tatlılıgıma şirinliğime çirkefliğime kıyabilir misin hıO cezalı
Ne zaman yönetimin başına geliyorum ona göre havamı atayımEh en uzun tanıyanlardan birisin cevabı kendin bul))
Süpris yazısını görünce hemen rengime baktım hala MOR ateşli kırmızı ne zamn olcam ben ya ateş beni çağırıyorSüprisssss dksjskakka
İstemem arka cebime diye hava yaptım şimdiye forumun anektarının yedeğini bile bastırmış olurdumZamanındaaaaaa sana mod ekleyecğeimizde tamam deseydin bunca yılda olurdun zaten)
Yok istemim o zaman yönetime yüklenemem çatlarım size laf sayamazsamAynen öyle amaa sen istemedin aa istiyorsan teklifim hep geçerli mod ekleyim
Özel üyelik bile çok onaHahahah sen bilirsin ne diyim hem yönetim kısmıda açılır ordaki sohbetten söylerin hahah
He he de geç takılmaEspiri :
Yönetim'e çağrım'dır;
Lütfen bu hanım üyeyi "Yönetici" Seviyesine çıkarttın.... Yoksa forum elden tepe-taklak gidecek....!!! Orta'da forum diye birşey kalmayacak....!!!
Nickimi ağzına alırken, yazarken besmele çekEspiri kelimesinin üstünü kapatarak söylediğin her kelimeye imza atıyorum sayın modum duy yönetim gaflete dalalete cehalete ( bahceli baska ne diyordu bakim gelim) düşmeden çayıma püskevit batırıp ayılmanızı bekliyorum! Gelin ve Sayın @StigmatA and @Pisadam and @MFC( aman sen gelmesen de olur) gerekeni yapın