-
-
-
- MFC Puanı
- 200,440
İyiyim teşekkür ederim geç oldu ama?Sen nasılsın?
aleykumselam hosgeldinizHerkese selam ?
demee yaa kayip olan kim ? senmi .)))
bnde duzensiz gelirim giderim bir varmis bir yokmus gibi .)Ben düzenli olarak gelir giderim konumu ve cevabımı yazar giderim
A.selam hoş geldinizHerkese selam ?
Kimmiş onlar ifşa etbu erkeklerden çektiğimiz nedir yhaa. Okey oynatmıyorlar. Sürekli özele yeni misin? Naber canım. yok tanışalım mı ?
Hayır tipleri kaymış hepsinin. tek kaşından tut, gözleri renkli burnu yamuk, ağzı büyük ahahha çok afedersiniz.
o yüzden giresim gelmiyor.
Espiri :@Pisadam sana saldırırım bu foruma aklını alırım dedim inanmadın forum yöneticisi yapma daha sen beni 7/24 forumda nöbet bekletecem sana
Espiri kelimesinin üstünü kapatarak söylediğin her kelimeye imza atıyorum sayın modum duy yönetim gaflete dalalete cehalete ( bahceli baska ne diyordu bakim gelim) düşmeden çayıma püskevit batırıp ayılmanızı bekliyorum! Gelin ve Sayın @StigmatA and @Pisadam and @MFC( aman sen gelmesen de olur) gerekeni yapınEspiri :
Yönetim'e çağrım'dır;
Lütfen bu hanım üyeyi "Yönetici" Seviyesine çıkarttın.... Yoksa forum elden tepe-taklak gidecek....!!! Orta'da forum diye birşey kalmayacak....!!!
Biz sizi ararız???Espiri kelimesinin üstünü kapatarak söylediğin her kelimeye imza atıyorum sayın modum duy yönetim gaflete dalalete cehalete ( bahceli baska ne diyordu bakim gelim) düşmeden çayıma püskevit batırıp ayılmanızı bekliyorum! Gelin ve Sayın @StigmatA and @Pisadam and @MFC( aman sen gelmesen de olur) gerekeni yapın