Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

Ragnar

Bilgi size güç verir ama karakter saygı uyandırır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29,290
Sizde hoşgeldiniz @Sindy hanım kayıp ilanı verecektim yoksa :D

@alex383 hoşgeldiniz sizde

Ragnar

Bilgi size güç verir ama karakter saygı uyandırır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29,290
Ben düzenli olarak gelir giderim :D konumu ve cevabımı yazar giderim :D:D:D:D

Nur

Önce Hayaller Ölür, Sonra İnsan.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    30,590
Aleyküm selam hoşgeldiniz

Darksaga

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3,262
bu erkeklerden çektiğimiz nedir yhaa. Okey oynatmıyorlar. Sürekli özele yeni misin? Naber canım. yok tanışalım mı ?

Hayır tipleri kaymış hepsinin. tek kaşından tut, gözleri renkli burnu yamuk, ağzı büyük ahahha çok afedersiniz.

o yüzden giresim gelmiyor. :cry:
Kimmiş onlar ifşa et :D

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    15,970
@Pisadam sana saldırırım bu foruma aklını alırım dedim inanmadın :D forum yöneticisi yapma daha sen beni 7/24 forumda nöbet bekletecem sana :D
Espiri :

Yönetim'e çağrım'dır;

Lütfen bu hanım üyeyi "Yönetici" Seviyesine çıkarttın.... Yoksa forum elden tepe-taklak gidecek....!!! Orta'da forum diye birşey kalmayacak....!!!

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Espiri :

Yönetim'e çağrım'dır;

Lütfen bu hanım üyeyi "Yönetici" Seviyesine çıkarttın.... Yoksa forum elden tepe-taklak gidecek....!!! Orta'da forum diye birşey kalmayacak....!!!
Espiri kelimesinin üstünü kapatarak söylediğin her kelimeye imza atıyorum sayın modum :D duy yönetim gaflete dalalete cehalete ( bahceli baska ne diyordu bakim gelim:D) düşmeden çayıma püskevit batırıp ayılmanızı bekliyorum! Gelin ve Sayın @StigmatA and @Pisadam and @MFC( aman sen gelmesen de olur) gerekeni yapın:D

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Espiri kelimesinin üstünü kapatarak söylediğin her kelimeye imza atıyorum sayın modum :D duy yönetim gaflete dalalete cehalete ( bahceli baska ne diyordu bakim gelim:D) düşmeden çayıma püskevit batırıp ayılmanızı bekliyorum! Gelin ve Sayın @StigmatA and @Pisadam and @MFC( aman sen gelmesen de olur) gerekeni yapın:D
Biz sizi ararız???

Üst Alt