-
-
-
- MFC Puanı
- 28,888
@StrigmatA sec tarafını şovalye
Öhömm öhömmm sevgili forum üyeleri benim dadlum gıymatlık patroncum biricigim daha cok şımartayım da attan düsüp eşege binmeyeyim diye böyle havalandırayım az biricik patronumu
LibertA artık bende kıpkırmızı bir admine olarak ayagını denk almanı öneririm
MonteKristo cum FulyA cım sesimi nihayet duydular Hifa olaki size biri kafa tutarsa korkmayın artık yan bakanı dügümlerim hemen bana gelin ayyyy totom havada omuzlarım hindi gibi kabardı bu koltuk ne hoş bişeymiş kırmızıda bana yakıştı ha ayyyyyyyyyyyy sefam olsun
Allahım gözlerim bu günleri de mi görecekti
Tabiki sana kosacağım kırmızı admineciğim Bundan sonra herkes ayağını denk alacak herkes rütbesini bilecek :u25:
Gerçekten çok yakıştı yaa :u21:
şu an benim gözler fıldır fıldır bana koşun koşun gelin kızlar boşverin erkek yöneticileri size torpillik ne varsa ayarlicam rüşvetse rüsvet
aynen özelll,ikle LibertA ayagını denk alsın sagım solum belli olmas her an banlarım onu Joe. de gözüme az batıyor gibi
ya ben gibi güzele ne yakısmaz ki güzelden anlıyon ha StigmatA kime yakısır kırmızı biliyor
şu an benim gözler fıldır fıldır bana koşun koşun gelin kızlar boşverin erkek yöneticileri size torpillik ne varsa ayarlicam rüşvetse rüsvet
aynen özelll,ikle LibertA ayagını denk alsın sagım solum belli olmas her an banlarım onu Joe. de gözüme az batıyor gibi
ya ben gibi güzele ne yakısmaz ki güzelden anlıyon ha StigmatA kime yakısır kırmızı biliyor
moderator olup Hifa and MonteKristo cuma hava atarken düsünecektin bunları
ama farkettimki mor renk sana daha çok yakıştı Sezen
Özellikle o Joe.yi bi banlar mısın yaaa Lütfeeeeeeen
Abla ben bunlar her zaman kaşınıyor ama elimde değil ki .
Dimi abi :s34:
Sen çok şey istiyorsun. Önünede kahve lokum getirtiyim mi ?