Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
kar başladı yine:s42:

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
dırın dırınnn:s42:

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Joe. Konuyu daha fazla sohbete cevirmeyelim kizmasinlar :s99

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Öhömm öhömmm :D sevgili forum üyeleri :D benim dadlum gıymatlık patroncum biricigim daha cok şımartayım da attan düsüp eşege binmeyeyim diye böyle havalandırayım az biricik patronumu :D
LibertA artık bende kıpkırmızı bir admine olarak ayagını denk almanı öneririm :D
MonteKristo cum FulyA cım sesimi nihayet duydular Hifa olaki size biri kafa tutarsa korkmayın artık yan bakanı dügümlerim :D hemen bana gelin :D ayyyy totom havada omuzlarım hindi gibi kabardı bu koltuk ne hoş bişeymiş :D kırmızıda bana yakıştı ha ayyyyyyyyyyyy sefam olsun :D

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Öhömm öhömmm :D sevgili forum üyeleri :D benim dadlum gıymatlık patroncum biricigim daha cok şımartayım da attan düsüp eşege binmeyeyim diye böyle havalandırayım az biricik patronumu :D
LibertA artık bende kıpkırmızı bir admine olarak ayagını denk almanı öneririm :D
MonteKristo cum FulyA cım sesimi nihayet duydular Hifa olaki size biri kafa tutarsa korkmayın artık yan bakanı dügümlerim :D hemen bana gelin :D ayyyy totom havada omuzlarım hindi gibi kabardı bu koltuk ne hoş bişeymiş :D kırmızıda bana yakıştı ha ayyyyyyyyyyyy sefam olsun :D

Hifa ile MonteKristonun arkasında sen varsan ablacım

Benimde arkamda StigmatA gibi bir abim var hatırlatırım :D

Üst Alt