-
-
-
- MFC Puanı
- 29,158
ay şımartmayın bu kadar forumu tepemize çıkacak
Yok ben ayar çektim inceden eleştirdim.ay şımartmayın bu kadar forumu tepemize çıkacak
Forum editörleri olsa böyle bir sorun oluşmaz.bakıyorlar ki başa çıkamıyor yönetim hemen kilit elinde hazır ktledim ohh iyi ettim diye kaçıyorlar
Qasem her konu kilitlenmiyor tartışma çıkaracak konular kilitleniyor. Çünkü bu tartışmalardan bu forum çok kan kaybetti bizlerde istemiyoruz ama mağlesef egolar bazen daha baskın çıkıyor.
arada ekşın kan vahşette gerek ama heyecanlı oluyor yönetim
Sazan ekşin istiyorsan al bir kurbağa yar ikiye
Usta ben seni anlıyorum. Ama emin olun ben sandığınızdan yada gördüklerinizden çok daha fazla yapıcıyımQasem her konu kilitlenmiyor tartışma çıkaracak konular kilitleniyor. Çünkü bu tartışmalardan bu forum çok kan kaybetti bizlerde istemiyoruz ama mağlesef egolar bazen daha baskın çıkıyor.
Usta ben seni anlıyorum. Ama emin olun ben sandığınızdan yada gördüklerinizden çok daha fazla yapıcıyım
Yani demem o ki insanların birbirini kırmasına izin vermem.
İki kelimeye, bir egoya kaybedecek kardeşimiz yok.
Aynı düşünmeyebiliriz ama birbirimizi kaybedecek kadar lüks sahibi değiliz abim...
Tanıdıkça Qasemi seveceksin
Tanımadığın için ne düşünsen haklısın abim Bişi düşündün diye demiyom. Kurt amca seni seviyorum Sezen kıskan hıh...
Yalakalık yapayım belki beni seversiniz Sezen
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum ben senin için söylemedim. Biz hepinizi seviyor, saygı duyuyoruz.
en cok kimi seviyonus söyle bakim
Hepiniz eşitsiniz.