Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

mavisiyah

Asia

"ɦüȥüɲƙɪ єɲ çơƙ ɣʌƙɪşʌɲɗɪɾ ƅɪȥє!!!"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    120
Anlamı kalmadı sensizliğin sana adadığım Hüzün kokan gecelerin Varlığını hissettiğim gündüzlerin
Önemi yok artık saatlerin

BENİ KAYBEDİYORSUN DAMLA DAMLA

BENİ KAYBEDİYORSUN PARÇA PARÇA

ARTIK

ANLAAAAA

Avuçlarımda kar gibi eriyorsun

GEREĞİ YOK KONUŞMANIN....

Asia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    120
Öyle ya ben seni çoktan öldürmüştüm...

Şimdi ölsen ne kaybedeceğimki...

Asia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    120
Bizim payımıza hüzün düşmüştü yine.Şair: "HÜZÜN Kİ EN ÇOK YAKIŞANDIR BİZE!" derken neyi kastetmişti; sorusu cevabını buluyordu gözlerimizde:

Asia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    120
Yüreğimin BAŞKENTİ ilan ettim gözlerini...ANKARA'm kadar mağrur ve o kadar kasvetli...

Asia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    120
Keşkelerin bir faydası yokkkkkk artık. Sen gittin bende bittim...
Oysa acıtmamalıydı gidişin acıttı işte
Yine yaptın yapacağını

Asia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    120
Sana yazdığım onca şiirler tek tek ateşe atsamda sönermi dinerim içimdeki acı. Böylemi olacaktı yıllarca uzaktan baktım dedinya ben toprak olayım sen Unut beni al oldun işte mutlu ol gerîde yaseminler boynu bükük gözü yaşlı kaldı oldumu şimdi oldumu

Asia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    120
Dua ediyorum Allah rahmet eylesin sabaha kadar onun için hem ağladım hem dua ettim. Dinmiyorki içimde elimden bişeyde gelmez. Gitsem eniyisi. Benim yüzümden sadece benim :((((

Asia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    120
Yap Katie ne Farkedermi bence farketmez :) bak tebessüm işte

Yalan dünyanın...
Gülerken ağlarız. Yak sayarız ama gel gör ki yok saydığımız kadar içinde varız. Kimse bu dünyaya baki değil keşkeler yerine iyiki demeliyiz kaybedince kıymeti olmuyor...

Asia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    120
iyi bak derler ya kendine ne kadar ironik bir cümle. biz iyi baksakda kendimize buna müsade ediliyormiki ...

Asia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    120
Merhaba sol yanım, Kimse bilmiyor sana yazdığımı, hele arkadaşlarım duyarsa yıkarlar ortalığı hepsi çok kızgın sana. Onlardada suç bulma, onlar beni sana, seni bana emanet ettiler. Sessizce oku sende, ya da dinle. Elbet ben yazarken rüzgar getirir.. Nefesimi sana .. Nasılsın ? İyi bakıyor mu yanındaki sana ? Kolluyor mu gözünden ? Sakınıyor mu kendinden bile ? Nasıl, güzel geçiyor mu günleriniz ?
...Ama özeliniz dimi ? Pardon sormamalıydım.. Uzun zaman sonra ilk defa yazıyorum sana, unutamadığımdan ya da hala sevdiğimden değil. İnan bana daha yeni yeni kendime geliyorum. Artık bahsetmiyorum senden başkalarına. Duydum da geçen gün beni sormuşsun, tembihlemişsin söyleme diye, '' sevilirim bilirsin '' hele ki konu '' SEN '' olunca hemen söylediler. Büyüdüm ben çok yordun beni. Bilirsin çabuk sinirlenirim, okulda her yerde senin gibi, ciddi duran o sinirli gözüken ama en sevimli gülüşlerini bana saklayan sen gibi. Çok kolayda ağlamam bilirsin, giderkende sakın ağlama demiştin.. Sözünü dinliyorum. Olsun sen başkasınınsın.. Sadece yıkıldım o kadar, bir şeyim yok, İyiyim ben. Senin yüzünden hergün dost, kardeş dırdırı çekiyorum malesef. Tamam çok konuştum, söyle o yanındakine çok iyi baksın sana....​

Asia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    120
yetti bu sondu zaten sol yanım yok artık tek kişilik hayatımda ikinci kişiye yar yok

herzaman yanımda oldun bende hep yanında olacam canım senin

Üst Alt