Yok onu ogrenemedi babacik derdi hahahhh???Diyor öyle takılıyo kafadına göre, sana anacıkmı diyodu hahahaa
Canım çok güzel olmuş emeğine sağlık çok beğendim? kitap okur,şarkı söyler yok yok maşallah??Guzeller guzeli Yoneticimiz @Pozitivizm ve @fyself birlikte bir selfi cekinirken magazin habercilerine yakalandilar ? sevgilimisiniz sorusuna biz sadece arkadasiz cevabini verdiler .)
Ekli dosyayı görüntüle 12648
Ardindan sessiz sakin bir yere gittiler @fyself cok begenerek aldigi kitabii @Pozitivizm ' e okurken bu guzel cifti magazin habercileri yine yalnız bırakmadılar ❤❤
Ve Son bugunluk bu kadar.
Ekli dosyayı görüntüle 12649
rica ederim cnm ozamn her parmaginda bir marifet var masallah ?Canım çok güzel olmuş emeğine sağlık çok beğendim? kitap okur,şarkı söyler yok yok maşallah??
Öyle tabi maşallah nazar değmesin??rica ederim cnm ozamn her parmaginda bir marifet var masallah ?
Tam magazin haberciliği olmuş @Pozitivizm gerekli basın açıklamasını yapacaktırGuzeller guzeli Yoneticimiz @Pozitivizm ve @fyself birlikte bir selfi cekinirken magazin habercilerine yakalandilar ? sevgilimisiniz sorusuna biz sadece arkadasiz cevabini verdiler .)
Ekli dosyayı görüntüle 12648
Ardindan sessiz sakin bir yere gittiler @fyself cok begenerek aldigi kitabii @Pozitivizm ' e okurken bu guzel cifti magazin habercileri yine yalnız bırakmadılar ❤❤
Ve Son bugunluk bu kadar.
Ekli dosyayı görüntüle 12649
Bu konuda bir aciklama bekliyoruz sizden .)Tam magazin haberciliği olmuş @Pozitivizm gerekli basın açıklamasını yapacaktır
Avukatım olmadan konuşmam???Bu konuda bir aciklama bekliyoruz sizden .)
Aman onunla hiç tanışıklığım yok canım ya o kalsın orada??Okeydeki avukati getirelim .)))
İşimle gündeme gelmek istiyorum. Zaten 30 lu yaşlarıma geldiğim bu son saatlerde hayata daha farklı bakıyorum ??Mega formu kisa sureligine birakan @Ragnar en kisa zamanda tekrar aramiza donecegini belirti ?
Ekli dosyayı görüntüle 12638