-
-
-
- MFC Puanı
- 63,731
mega magazin haberlerimizi bu konu altindami paylasicaz .)
Merak ettim çok heyecanlı??hazirliyorum .)))
İlla o sporu yaptıracaksınız yani bana@Pozitivizm ve @fyself her sabah birlikte kosarak spor yaptiklarini acikladilar cokta formlarindaydilar bu konu hakkinda bizide aydinlatmalarini bekliyoruz nasil boyle fit kaliyorlar hep pozitif olabiliyorlar yorumlarini bekliyoruz ?
Ekli dosyayı görüntüle 12617
minik ogretmenimiz @eiSy biran once islerini halledip forma geri donecegini acikladi bekliyoruz tatlişimm ?
Ekli dosyayı görüntüle 12618
spor sart ama yapin yapin .)))İlla o sporu yaptıracaksınız yani bana
@Pozitivizm spor sonrası ödül varsa eşlik edebilirim
Ödül su böreği??İlla o sporu yaptıracaksınız yani bana
@Pozitivizm spor sonrası ödül varsa eşlik edebilirim
Eee yani şantiye işleri kolay degildir anliyoruz seni ama fazla sinirlenme kizgin sirke küpü ne zarar verir ?Hahahah @Sindy vallah şuan yüz ifadem tamda öyle
bizi aydinlattigin icin tsk ederiz cnm harikasinz pzotifliginden exşinla banada ❤?@Sindy cim öncelikle çok teşekkür ediyoruz ben ve spor egitmenim @fyself adına?
Benim fit görünmem de @fyself in etkisi büyük beni ikna etti ve bir sabah kapının önünde bekliyorum diyerek beni uyandırdı o gün bugündür bırlıkte spor yapıyoruz?
Pozitif olma konusunda da @fyself in yaşam koçu olarak beni seçmesiyle başlayan serüvene adımızı altın harflerle yazdırdık hem fit hem de pozitif olarak biz çok mutluyuz teşekkür ederiz???
Güzel sözleriniz için teşekkür ediyorum @Pozitivizm hanım sizi görme bahanesiyle çıktığım yoldan bambaşka bir yola girdim oradan da pozitif ve fit biri olarak devam ediyoruz Katkılarınızdan dolayı bu çiçeği kabul ediniz ?@Sindy cim öncelikle çok teşekkür ediyoruz ben ve spor egitmenim @fyself adına?
Benim fit görünmem de @fyself in etkisi büyük beni ikna etti ve bir sabah kapının önünde bekliyorum diyerek beni uyandırdı o gün bugündür bırlıkte spor yapıyoruz?
Pozitif olma konusunda da @fyself in yaşam koçu olarak beni seçmesiyle başlayan serüvene adımızı altın harflerle yazdırdık hem fit hem de pozitif olarak biz çok mutluyuz teşekkür ederiz???