Banklarda kaldıgımız parklarda konakladıgımız tatil miPehhh gözün doysun, üniseyken bursada tstile gittikya marmarise
Bahçe düzenlemesi işi almışsa o zamanlar seni de yanında tatil bahanesiyle getirmiş??Banklarda kaldıgımız parklarda konakladıgımız tatil mi
Bahce ihalesini o almış marabalık yapma işini bana vermişBahçe düzenlemesi işi almışsa o zamanlar seni de yanında tatil bahanesiyle getirmiş??
Söz konusu @StigmatA ise herşeyi bekle??Bahce ihalesini o almış marabalık yapma işini bana vermiş
Ünlü çiftimizin arasında bir süredir soğukluk vardı ve biz de olayı yakın dostlarına sorduk, dostlarının da teyit etmesiyle ayrıldıklarını öğrendik ve şok etkisi yarattığını söylemeden gecemeyeceğim sayın seyirciler, hayırlısı olsun her ikisi içinde diyerek sizlere ikilinin son diyaloglarını paylaşmak istiyorum?
Ekli dosyayı görüntüle 13039
Ekli dosyayı görüntüle 13040
Sevigili megaforum magazin takipcileri kisa bir aradan sonra yine sizlerleyiz eski uyelerimizden @MonteKristo tekrar forma geri dondu uzun bir aradan sonra tekrar burda olmaktan keyif aldigini soyledi donup dolasip geldigim tek yer burasi burda kendimi evimde gibi hissediyorum diye acikladi tekrar hoSgeLdin beybiSi ❤???
Ekli dosyayı görüntüle 13035
Evet cnm arada yapiyoruz biseyler .))Hoş buldum tekrardan
Demek günlük magazin oluyor burda vaaaayyy çok güzel, eğlenceli bir iş olmuş
Beni fırçaladı zaten kaçınılmaz son??Meganin sekeri , kahvesi, sütü bu super 3/lüyü birlikte bilardo salonunda yakaladik sıkıntı ve stres atmaya gittikleri yerde bilardo ustalari gibiydiler @Pozitivizm , @eiSy ve @Sindy cok şeker ve tatli olduklari görülmez degildi tuh yakalandik bari bir poz verelim dediler patron bizi görmesin forma bakmıyorsunuz diye fircalar bizi demeleri bile hayli tatliydi hahahahhh ?
Ekli dosyayı görüntüle 13090
Yaa varya eline dussek bizi kesin dover pozi cemBeni fırçaladı zaten kaçınılmaz son??
Laflarıyla dövüyor canım valla cevap veriyorsun yine dövüyor??Yaa varya eline dussek bizi kesin dover pozi cem