Helal sana duple raki gibi oldu ama neyse ??Size duble zam,))
Tatlım sağol canım sizin yanınızda ben sönük kalıyorum o senin güzel bakışın düşüncelerin için ayrıca teşekkür ederim kocaman öptümFormumuzun sakin , mutevazi hanim efendisi @Simurg tatliligiyla bizi büyülüyor bu guzelligini neye borclu oldugunu kendisine sorduk bakın bizim icin nerler söyledi soz sende tatlim.?❤❤❤??
Ekli dosyayı görüntüle 12907
tsk ederim canimcim sen gonlunun guzelligiyle hepimizi sollarsin net ❤❤Tatlım sağol canım sizin yanınızda ben sönük kalıyorum o senin güzel bakışın düşüncelerin için ayrıca teşekkür ederim kocaman öptüm
Olan biz erkeklere oluyo bence biz bi su içip gelelim@Sindy ve @Pozitivizm @Ragnar ' in basinin etini yemesi sonucunda ragnar butun ekibi kahve icmeye davet etti @Simurg @Sindy @Pozitivizm @StigmatA @ReiS
ac ac kahve olmaz
diyen patronumuz kahve öncesi yemekler benden diyen @StigmatA herkesi yemege götürdü beylere yemek ve kahve icin teşekkürlerimizi sunuyoruz ?
Ekli dosyayı görüntüle 12904
Kahveler hazırımi .)Olan biz erkeklere oluyo bence biz bi su içip gelelim
Kahveler hazırımi .)
@eiSy den şok görüntüler orada neler oluyor?
minik ogretmenimiz @eiSy biran once islerini halledip forma geri donecegini acikladi bekliyoruz tatlişimm ?
Bizde yalan haber olmaz??hahaha abv bu ne sesli güldüm, bu ben değilim karıştırdınız yalan haber ??
ve eiSy foruma gelmiş bulunmakta. ????
@eiSy hosgeldin bebeim ❤❤❤
Bizde yalan haber olmaz??
Oku bebeğim benim haberlerde ortada??Hoşbuldum canım benim teşekkür ederim.
Senin haberleri de okuyacam en kısa zamanda. ??