-
-
-
- MFC Puanı
- 30,590
Evet aynen öyle yapmali
Evet aynen öyle yapmali
Kesin hafıza kaybı yaşadıgım sırada söyledim bunları yoksa 1 kelimesini bile demem @StigmatA ya kıyamıyormuşum elime geçse etini lime lime ederim onunBir sinema cikisi @Sezen sultana rastladık forum hakkindaki düşüncelerin nelerdir diye sorduk formu cok sevdiğini icinde ozel insanlarin oldugunu ve harika bir forum sitesi oldugunu soyledi ama @StigmatA ya cok kizsada kiyamadigini kendisine yöneticilik sozu verdigini ve hala ozel uye olarak kaldigini acikladi balli lokmamin cani saolsun diyerek konuşmasına son verdi ?
Ekli dosyayı görüntüle 12698
Olabilir tatlim oyle oldu sanırım ?Kesin hafıza kaybı yaşadıgım sırada söyledim bunları yoksa 1 kelimesini bile demem @StigmatA ya kıyamıyormuşum elime geçse etini lime lime ederim onun
Başının etini yemek uslandırmıyo patronu canını almalı canınıEevett sayın seyirciler magazin de bugün neler yaşanmış yakından bakalım??
@Sindy ,@StigmatA ,@Simurg ve @ReiS sinema çıkışı siz değerli dostları için poz verdi??
Ekli dosyayı görüntüle 12660
@eiSy den şok görüntüler orada neler oluyor?
Ekli dosyayı görüntüle 12661
@HaRe nin Minnacık dostumuza bakışı gündem oldu??
Ekli dosyayı görüntüle 12656
Pozi ve @fyself basından kaçabilir ama bizden asla diyen hayranlarının sizler için gönderdiği kareler?
Ekli dosyayı görüntüle 12657
Mekandan ayrı ayrı çıkıp tekrar bir araya geldikleri anı yakaladık??
Pozi "bana öyle bakma anlayacaklar" diye @fyself i uyarıyordu?
Ekli dosyayı görüntüle 12658
@Sezen @StigmatA nın yine başının etini yerken görüntülendi?Olay gecesi eğlenceden dönen, @Sindy ,@Simurg ve @Satürn için gece tahmin ettikleri gibi iyi bitmedi??
Ekli dosyayı görüntüle 12659
Gelişmelerle yine karşınızda olacağız takipte kalın??
Bit pazarı koleksiyonu şekerim@StigmatA herzamanki gibi yine gergin bir sekilde mesainin bitmesini bekliyordu -5 drc sogukta santiyelerde donmak uzereydim dedi ?
Ekli dosyayı görüntüle 12619
Ekli dosyayı görüntüle 12620
@Sezen herzamanki şıklıgiyla goz kamastiriyordu yuru be guzelim kim tutar seni ??❤
Ekli dosyayı görüntüle 12621
Rüyada dimi??@Sezen @Pozitivizm yarin pazar patron bizi yazliginda mangal partisine cagiracakmis kendi elleriyle hazirlayip psirecekmis hersey patrondan ???
Aynen cnm rüyamizdaRüyada dimi??
Başka türlüsü mümkün değil??Aynen cnm rüyamizda
Ben bilmem magazinciler yakalamış??sen ne zaman magazin muhabirliği yapacaksın??Dans değilde yatakta yatıyor olmasın sakın)
Hissettim canım ben onu?teşekkür ederim?genelde ruh halim ayni boyle pozicim emegine saglik ?