İnanılmaz komik şeyler çıkacak yaparsa??aynen katiliyorum poziye @StigmatA bos vaktinde sendende birseyler bekliyoruz sende konustur hunerlerini ?
Kiyar cnm fazla sinirlendirmeye gelmiyo aciyo ağzını yumuyo gözünü onun icin fazla ustune gitmiyoruz patron beyfendinin ?Sizlere kiyamas o patron beyefendi ??
O zaman tek başına toplantı yap bizi niye sürüklüyorsun??Hahahhs yapmam bende gizli,)))
Aynen tersi çok pis soba borusu gibi??Kiyar cnm fazla sinirlendirmeye gelmiyo aciyo ağzını yumuyo gözünü onun icin fazla ustune gitmiyoruz patron beyfendinin ?
Kesiikle yapmaliİnanılmaz komik şeyler çıkacak yaparsa??
Evet harika bir gündü tekrarlanması lazım tek bir günde kalmasın??ikinize de bana eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim canlar?❤@Sindy havanin soguk olmasina aldirmadan can Sıkintisinin yuzunden @Pozitivizm i ve @Simurg 'u alip bir yemege gitmeyi planladi ardindan bir kahve icEriz diye dusundu ve yemege gittiler kahvelrriini ictiler cok hos bir sohbet ardindan pozi atabasiyla bizi eve birakti guzel bir gundu ???
Ekli dosyayı görüntüle 12694
Ayenen cnmm sizlerle hersey güzeldir cunki siz guzelsiniz bn tsk edrim ❤❤❤❤Evet harika bir gündü tekrarlanması lazım tek bir günde kalmasın??ikinize de bana eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim canlar?❤