Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kerolayn'a İnsani Yardım Kampanyası

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
ben her cuma yapiyorum AlcatrazZ :D :D olmadıgı halde ne yaa kredi kartıda kabule diyorum ben hatta sen yabancımısın bizim ceonun kanksı olarak sana peşine 5 taksit bile yaparım :D bollllllllllll bollllllllllllll dua ederim sana :D

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636

Söz yardımdan açılmışken bana da :cikolata parası şeetseniz ArtemiS ben yemek istemem dondurma alsam olur mu :s7
AlcatrazZ dost ayrımı yap sen :eek:lmazz dün benim de ödemelerim üzerime yıkılmıştı hiç yardım göremedim :s53

dost ayrımı yapmıyorum beee doğaçlama gelişti her şey :D tamam kampanyadan sana düşer pay sorun etme :D
hem ben daha kendime bile açmadım yaa ne ayırt etcem deli ?? :s53

ben her cuma yapiyorum AlcatrazZ :D :D olmadıgı halde ne yaa kredi kartıda kabule diyorum ben hatta sen yabancımısın bizim ceonun kanksı olarak sana peşine 5 taksit bile yaparım :D bollllllllllll bollllllllllllll dua ederim sana :D

17 taksit yapacaksan peşin cektiriyim :d al kartımı sen, cek 3.48 kuruş var onu da 17 taksite böl nasıl öderim onu ben şimdi ??

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Tşkler ben ayakkabı kutularını ayarlıyorum hemen :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
AlcatrazZ 3.48 kuruşunu nerelerde yesem acaba bilemedim simdi :D yok bu konuya el atalım sen sırf kankan icin kendini feda ettin madem ben cok duygulandım agliyom su an:s69:s69 sizin adınıza Kolibandı nı kefil gösterip kredi cekecem siz o halde iken biz nasıl egleniriz dimi ya :(

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

Söz yardımdan açılmışken bana da :cikolata parası şeetseniz ArtemiS ben yemek istemem dondurma alsam olur mu :s7
AlcatrazZ dost ayrımı yap sen :eek:lmazz dün benim de ödemelerim üzerime yıkılmıştı hiç yardım göremedim :s53

Dondurmamız yok ama hemen gönderip aldırıyorum 8-10 tane :sirine

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
AlcatrazZ 3.48 kuruşunu nerelerde yesem acaba bilemedim simdi :D yok bu konuya el atalım sen sırf kankan icin kendini feda ettin madem ben cok duygulandım agliyom su an:s69:s69 sizin adınıza Kolibandı nı kefil gösterip kredi cekecem siz o halde iken biz nasıl egleniriz dimi ya :(

Kefaletin sonu sefalet derler ortak şimdi durduk yere Ferrarimden olmayayım :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
wayyyyyyyyyyyy Kolibandı sen ferrariye biniyorsun vee bunu acıkca söylüyorsun burada arkadaslarımız icin yardım kampanyası ediyos yasıkkklar osssun kınım kınım kınadım simdi seni:D
ortak akşama vesene arabayı bir kaç tur atim havam olsun :D

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
wayyyyyyyyyyyy Kolibandı sen ferrariye biniyorsun vee bunu acıkca söylüyorsun burada arkadaslarımız icin yardım kampanyası ediyos yasıkkklar osssun kınım kınım kınadım simdi seni:D
ortak akşama vesene arabayı bir kaç tur atim havam olsun :D

Çizersin sen onu Ferrari bu Doģan görünümlü Sahin muamelesi yapma lütfen :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Fena ezikledin simdi beni :(( sana inat son model araba siparisi gectim kendime
0nAL0L.jpg

Kolibandı burada toplanan paraların bir kısmını kimse çakmadan hortumlamalıyım :D

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636

işte böyle pratik fikirlerle çabuk çözümlerle gelin yaa :D bu forum okur :D:D

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
VAAYYYYY ARKADAŞ YA CEM YILMAZ GİBİ HİSSETTİM KENDİMİ .S.S EVET SÜNNET OLAYI. MEVZU BENİM AMA ALTINDA TÜM AÇLAR TOPLANMIŞ .S.S EVET CAPS LOCK AÇIK KALMIŞ PARDON :HONK:

Üst Alt