lan ne kadar konuşmuşsunuz biri özet geçsin :y
geyiğin özeti mi olurmuş :honk:
lüzumsuzsunkia .s.s
konusu oluyorsa bence özeti de vardır...
geyik özeti indir.com
reklam yapıyon raporlarım valla dinime imanıma :honk:
yapmazsan adam değilsin nan :s40 :yavrum: :s16
değilim zaten :honk:
:nanik:
hiç gaza gelme havamda değilim bugün de niyeyse :torpu:
yoo bence gayette adamsın :y çoğu insan senin sacının teli olamaz kanks :dyg:
o bu değilde saat 10 kimse yok nan temizlikçi işten cıkacakmış galiba gelmemiş eşi de rahatsızdı. yönetim komple yok. bu nasıl bi gün la
gerçi hoşuma gidiyor da... gelsinler yani arayan soran neyim oluyor :y
bu aralar öle damat seçim yapamıyorum :torpu
zengin ve üni mezunu mu olsun yoksa zengin ve lise mi bilemedim ama fenerli olsun diyom :honk:
tabi allah bi yerden mutlaka veriyordur, ben şu an göremiyorum ama şu birkaç ayı da atlattım mı tamamdır ya yarı fiyatına yapcam hayrım olsun :honk:
ayhhhh iltifatın dibi was here :dyg: :utandım:
benim de sabahtan 2 tane kontrol geldi, 8 kişi var daha .s.s işler açıldı kanks bakalım da sıkılıyorum ya .s.s
Hayırlısı olsun zengin olsun kültürlü olsun fenerli istemişsin ama beşiktaşlıya hayır demezsin. Gafası dadlı olmazsa olmaz.
Senden ziyade alacaklıların görmesi lâzım reis. Onlar bitince keyfine bakarsın.
nasıl sıkılıosun nan yoğunlaşmış ne guzel iste gelsin paracıklar kapansın borçlar:)
beşiktaşlı olmaz damat, olmadı yani yapamadık :honk:
alacaklılar görüyordur herhalde henüz kapıma dayanmadılar haciz neym de gelmedi çok şükür daha pek :honk:
beşiktaşlı olmaz damat, olmadı yani yapamadık :honk:
alacaklılar görüyordur herhalde henüz kapıma dayanmadılar haciz neym de gelmedi çok şükür daha pek :honk:
işte monotonlaştı kanks sıkılıyorum artık, tek atraksiyonumuz spor salonundaki hoca :honk: kızı delirtmek bu aralar en büyük eğlencem düşün yani seviye nerelerde :honk:
Bu konuya her geldiğimde tebessüm ediyorum :gulumse
Dostluğunuz hiç bozulmasın :dua