Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kafa Tatlandırıcı Megaforum Geyikleri

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
değilim zaten :honk:
:nanik:
hiç gaza gelme havamda değilim bugün de niyeyse :torpu:

yoo bence gayette adamsın :y çoğu insan senin sacının teli olamaz kanks :dyg:

o bu değilde saat 10 kimse yok nan temizlikçi işten cıkacakmış galiba gelmemiş eşi de rahatsızdı. yönetim komple yok. bu nasıl bi gün la :D
gerçi hoşuma gidiyor da... gelsinler yani arayan soran neyim oluyor :y

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855

yoo bence gayette adamsın :y çoğu insan senin sacının teli olamaz kanks :dyg:

o bu değilde saat 10 kimse yok nan temizlikçi işten cıkacakmış galiba gelmemiş eşi de rahatsızdı. yönetim komple yok. bu nasıl bi gün la :D
gerçi hoşuma gidiyor da... gelsinler yani arayan soran neyim oluyor :y

ayhhhh iltifatın dibi was here :dyg: :utandım:

benim de sabahtan 2 tane kontrol geldi, 8 kişi var daha .s.s işler açıldı kanks bakalım da sıkılıyorum ya .s.s

By BiLiNMeZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    50
bu aralar öle damat seçim yapamıyorum :torpu
zengin ve üni mezunu mu olsun yoksa zengin ve lise mi bilemedim ama fenerli olsun diyom :honk:

tabi allah bi yerden mutlaka veriyordur, ben şu an göremiyorum ama şu birkaç ayı da atlattım mı tamamdır ya yarı fiyatına yapcam hayrım olsun :honk:

Hayırlısı olsun zengin olsun kültürlü olsun fenerli istemişsin ama beşiktaşlıya hayır demezsin. Gafası dadlı olmazsa olmaz. :D
Senden ziyade alacaklıların görmesi lâzım reis. Onlar bitince keyfine bakarsın. :)

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Hayırlısı olsun zengin olsun kültürlü olsun fenerli istemişsin ama beşiktaşlıya hayır demezsin. Gafası dadlı olmazsa olmaz. :D
Senden ziyade alacaklıların görmesi lâzım reis. Onlar bitince keyfine bakarsın. :)

beşiktaşlı olmaz damat, olmadı yani yapamadık :honk:
alacaklılar görüyordur herhalde henüz kapıma dayanmadılar haciz neym de gelmedi çok şükür daha pek :honk:

nasıl sıkılıosun nan yoğunlaşmış ne guzel iste gelsin paracıklar kapansın borçlar::))

işte monotonlaştı kanks sıkılıyorum artık, tek atraksiyonumuz spor salonundaki hoca :honk: kızı delirtmek bu aralar en büyük eğlencem düşün yani seviye nerelerde :honk:

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
beşiktaşlı olmaz damat, olmadı yani yapamadık :honk:
alacaklılar görüyordur herhalde henüz kapıma dayanmadılar haciz neym de gelmedi çok şükür daha pek :honk:

işte monotonlaştı kanks sıkılıyorum artık, tek atraksiyonumuz spor salonundaki hoca :honk: kızı delirtmek bu aralar en büyük eğlencem düşün yani seviye nerelerde :honk:

ahudahasda Q:WE:QW :D
tebrik ediyorum içtenlikle seni kanks su noktada bile....bravo yani bulmuşsun bi uğraş :D

Üst Alt