• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

KADINLARIN AYRILINCA BİR DAHA GERİ DÖNMEMESİ

Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
Genelleme gibi olsa da ilişkilerde kadınlar erkeklere göre daha sabırlı alttan alan olabiliyor çoğunlukla. ilişki boyunca incitecek erkeğin ayrılalım diyebileceği konuları affeden, unutmuş gibi yapan ama unutmayan kadındır. kadınlar unutmaz unutulmaması gereken budur. her hatayı affeder ama unutmaz. biriktirir belki yanlıştır bilinmez ama en azından insanlar hata yapabilir düsturundan ilk tökezlemede bırakmaz ilişkiyi. ne zaman ki artık bardak dolar taşar, gerçekten dayanılmaz bir hal alır durum onun için zamanı gelmiştir. ilişki biter ama kadın bir şans daha vermez. çünkü o ayrılık gününe kadar olan her hataya kendi içinde bir şans verip tolore etmiştir durumu ama artık son şansda verilmiş ve tükenmiştir. bu yüzden ki bir kadın ayrıldığı zaman geri dönmez.
Kimi zaman erkekler içinde durum böyledir. ilişkide çok kere şans verilmiş denenmiş durumlar tolore edilmiştir. ama her güzel şeyin bir sonu var misali dönülmez akşamın ufkuna gelir iki bireyde.
bu şansları vermeyen her olayda ayrılıp barışan çiftler bu konunun kaynağıdır aslında! neden bazı kadınlar ayrıldıktan sonra geri dönmüyorken kimileri dönüyor?
 
Üst