Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Joe. Co Admin olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Tabi öyle düşünür başka ne düşünecek? Ereni kaç yıldır tanıyorum hem de çok iyi tanıyorum. Şakalarla ona rahatlıkla takılabiliyorum.
Eren hakkında böyle düşünmene sevindim o benim de kardeşim ve çok doğru düşünüyorsun.
Ama bu düşünceni söylerken kullandığın kelimeler hoşuma gitmedi söyleyeyim.

Heyt cadım benim , nasılda koruyor beni :D

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903

her zaman güzelimdir :D

bir saniye bana da demişti seni oğluma alacam diye.. neler oluyor :eek:

he he kesin verir :D

bence de asla vermez :D

sen düşün bence :D

zevklerimiz ortak bebekim :D

ahaha ne muhabbet etmişsiniz ya okurken keyif aldım. çok yaşayın emi :)
peki benim üşenmeden hepsine cevap vermeye çalışmam hdhfjjd

konu mu taşınsa? ben ciddi kalamıyorum şahsen. aslında tebrik için açtım ama ardından geyik yapacağımızı adım gibi biliyordum :p

Yuh ama :D Sezen sen oğlunu kaç kişiyle birden evlendirmeyi düşünüyorsun sayı ver de kumalarımı bileyim :D

Anlaşılan ben senden daha üsengeçim bu konuda :D

Boşver şimdi taşımayı falan battı balık yan gider. Uyarı yersek yanlış açmışız ya geyiklere taşır mısınız deriz :a14: Kıvıra kıvıra dansöz olacam :D

Joe. Çiçeği burnunda Co adminimiz bi baksana buraya sen :D Terfi alır almaz bi izinler bi şeyler kayboldun ortalıktan bu ne rahatlık paşam :D

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Kek ten admin olmaz ama hadi olsun bakalım :D hayırlı olsun kardeşim

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,891
Kardeşim hayırlı olsun sıra kırmızıdamı ;)

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
MdxL nin züper admin oldugu yerde Joe. coooooooooo admin olmuş çok mu:D
çökmeye başladı bu forum ben dyim size :D daha dün kısa pantolla mahallede top koştururken bu 2 çömezi admin yapan yönetmi eseeeeeffle kınıyorum ve kendine gel Forum yönetimi diyorum :D

vee Herkül abi sana yönetimin en üst kademesi yakısır gaymaklı ekmeg gadayıfım:D seni kıskanan ölsün emi:D

MonteKristo and Buka cadı daltonlar yoklugumda dedikodumu yapmışsınız kulaklarım kilise çanı gibi çanladı :D
şimdi kızlar şöyle diyim kaç geline söz verdim sayıyı inanın bende bilmiyorum ama eleme yapıcam için sorun yok :D hepiniz aday adayısınız hala ona göre bana hürmette kusur etmeyin derim :D haaa kızımla evlenmek isteyen damat adaylarını boynundan ipe asıp kapıdaki agaca asıyorum süs olsun diye blmem anlatabildim mi :D

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
çökmeye başladı bu forum ben dyim size :D daha dün kısa pantolla mahallede top koştururken bu 2 çömezi admin yapan yönetmi eseeeeeffle kınıyorum ve kendine gel Forum yönetimi diyorum :D

vee Herkül abi sana yönetimin en üst kademesi yakısır gaymaklı ekmeg gadayıfım:D seni kıskanan ölsün emi:D

MonteKristo and Buka cadı daltonlar yoklugumda dedikodumu yapmışsınız kulaklarım kilise çanı gibi çanladı :D
şimdi kızlar şöyle diyim kaç geline söz verdim sayıyı inanın bende bilmiyorum ama eleme yapıcam için sorun yok :D hepiniz aday adayısınız hala ona göre bana hürmette kusur etmeyin derim :D haaa kızımla evlenmek isteyen damat adaylarını boynundan ipe asıp kapıdaki agaca asıyorum süs olsun diye blmem anlatabildim mi :D

bu kadar net anlatılamazdı :D yine harikasın abla :p
ben aday adaylıkından kendimi azledip kendi taliplerimi bekliyorum gzhdj :d

MdxL

ıı.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1

kayın valide benım forumlarda 10 seneden fazla geçmişim var :D

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903

Dedikodu da ne demek?? :a37:
Şimdi Sezencim beni ne doktorlar ne mühendisler istiyor yani talip çok anlayacağın :D Elini çabuk tut bence kaçırma beni :D :p Şaka bi yana son cümlen benim annem içinde geçerli ben olmuşum şurda 22 hala şakasını bile yapamıyorum :D Turşumu kuracak herhal :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
MonteKristo hayırdır 22 oldun diye annen hemen damat adayını kabullensin mi :s77: biz sizi pammıqlar arasında büyüttük elin oğlu iş tutturursun. Dırdır etsin diye değil :s77: hadsisss ergen:honk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt