-
-
-
- MFC Puanı
- 1
Benim bildiğim Sezen bırak kızını vermeyi günahını vermez Emin misin?
wampir damat diyor bana paralarını emecegim diye öyle lakap bile taktı sen düşün?
Benim bildiğim Sezen bırak kızını vermeyi günahını vermez Emin misin?
Ben büyük eren o kücük
Öyle miiii?
Acaba Joe.de böyle düşünüyor mu?
Ayy şuan kendimi şeytan gibi hissettim :d6: Ama şimdi insanları birbirine düşürüp kenardan izlemesi de acayyip zevkli olur
wampir damat diyor bana paralarını emecegim diye öyle lakap bile taktı sen düşün?
Ben çözdüm olayı Sezen kızını evlendiriyor gizli gizli, vampirlerden korumak için
Yaş olarak büyük olduğum için öyle düşünmesi gerekiyor onunda
Ki düşünürde benım kardeşim öyle terbiyesiz değildir severim kendisini
Tabi öyle düşünür başka ne düşünecek? Ereni kaç yıldır tanıyorum hem de çok iyi tanıyorum. Şakalarla ona rahatlıkla takılabiliyorum.
Eren hakkında böyle düşünmene sevindim o benim de kardeşim ve çok doğru düşünüyorsun.
Ama bu düşünceni söylerken kullandığın kelimeler hoşuma gitmedi söyleyeyim.
Doğrudur herkesin düşünce ve fikri farklı malesef ( Terbiyesiz değildir ) lafına kızdın sanırım
Kötü bir mana yok orada o konuda emin olabilirsin
Kızmak değil de dediğim gibi hoşuma gitmedi
Eminim. Kötü mana olsa anlardım, anlasam anlardın :d19:
:a47::a47::a47: İkram edeyim size o halde sorun çözülsün
her zaman güzelimdirAh güzelim.. hayal dünyan da sen gibi güzel maşallah he canım düşünürüz :d
bir saniye bana da demişti seni oğluma alacam diye.. neler oluyorEğer öyle bir şey yapıp da bizi o düğüne çagırmadıyda ben o düğünü basmaz mıyım? Beni senelerdir burada oyalıyor seni oğluma alacam deyip benim saf ve tertemiz duygularımla oynaması ne kadar doğru? :trip: Sezen bana bir açıklama yapabilir misin lütfen hemen
he he kesin verir
Kızını da bana verecek öyle anlaştık :ab2::ab2::ab2:
bence de asla vermezBenim bildiğim Sezen bırak kızını vermeyi günahını vermez Emin misin?
zevklerimiz ortak bebekimÖyle miiii?
Acaba Joe.de böyle düşünüyor mu?
Ayy şuan kendimi şeytan gibi hissettim :d6: Ama şimdi insanları birbirine düşürüp kenardan izlemesi de acayyip zevkli olur
Ben çözdüm olayı Sezen kızını evlendiriyor gizli gizli, vampirlerden korumak için
ahaha ne muhabbet etmişsiniz ya okurken keyif aldım. çok yaşayın emiNö nö nö... bana veriyor kızını !
konu mu taşınsa? ben ciddi kalamıyorum şahsen. aslında tebrik için açtım ama ardından geyik yapacağımızı adım gibi biliyordumBir şey söyleyebilir miyim? Konu tebrikler ve kutlamalara açılmış ben geyiklere açıldı sanıyordum Buka Kaç saat burada geyik yaptım