Morardım şu an sevgiden değil sinirden ama güzel şeyler dedin gibi bak agzıma bi parmak bal çaldı bugun ay sahi beni sevin mi ne kadar ne kadarben çok sevdimmi özel oluyon mor oluyon bak sözünü dinliyorum çok çok seviyorum
Tamam artık adminlik istemim her gün şımart beni susarım ahahaha en sonu bıkıp anahtarı elime verip gitmezsen bende Sezen değilimsevim tabi kız 15yıl olmuş sevilmezmisin
Ekli dosyayı görüntüle 10699
Bebişim bak alışmış kudurmuştan beterdir saat başı istiyorum bu iltifatlardan eh adminlik ten vazgeçmenin bedeli agır olmalı dimi ballı dondurmalı irmik helvamsenin olsun antep katmerim
12 ye şöyle asortik iltifat ayarla 1 saat süren var ona göreoyy antep fıstıklı baklavam benim, testi kebabım tamam
Ya ben neden bunu yıllarca düşünemedim adminlik de adminlik diye tutturdum ayh kendimi Hürrem Sultan gibi his etmeye başladım gözü kör olsun adminliginemredersin sultanım
12 ye hazırlık yap sen sultanın orijinal iltifat bekliyosultanımm
İşteee benim adamım ya işi gücü bırakıp bana iltifat düşünüyo @Pozitivizm eniştenin hayatını karartıyor iltifatlardan enişteye kopya ver garibimin başını da yaktıktamam ön hazırlıklara başladım