-
-
-
- MFC Puanı
- 200,440
Söylemeyeyim burada ifşa olmanı istemem???Benim gibi akıllı, uslu eline vur ekmaaanı al türüne ne deniyo:S
Söylemeyeyim burada ifşa olmanı istemem???Benim gibi akıllı, uslu eline vur ekmaaanı al türüne ne deniyo:S
Gcn kalkar başa çıkamayız diyosun mantıklı tabiSöylemeyeyim burada ifşa olmanı istemem???
Est sen bizim başımızın tacı bi tanecik sevdiğimizsin sen ne istersen o olur??Gcn kalkar başa çıkamayız diyosun mantıklı tabi
Ah ah bi de bunları zalımın oğli @StigmatA duysa görse adam beni görünce korkudan kör oluyo baş tacı diyo patron bak yöneticin kör olma da admin yap beni dünya gözüyleEst sen bizim başımızın tacı bi tanecik sevdiğimizsin sen ne istersen o olur??
Ölümün benden olacağını biliyorsan ne yapacağını da biliyorsunÖlüm sebebim olcan bigün
Gözüm doymuyor napim ballı logma dadlum daha fazlası daha daha forum yönetici olabilir meselaAnam gözün doymasınnn geçen yaptım yaaa)
O geçendi adı üstünde geçti gitti tekrar yap ne olacak ki sanki??Anam gözün doymasınnn geçen yaptım yaaa)
Hay agzını yisin enişte senin bi yönetici ancak bu kadar dadlu olur dün dündür bugün bugündür dimiO geçendi adı üstünde geçti gitti tekrar yap ne olacak ki sanki??
Cem seni çok sevinCemVay cem arazi ol oğlum
Dadlu cadı olmak da zor be hatun hem.severim hem gömerim modu???Hay agzını yisin enişte senin bi yönetici ancak bu kadar dadlu olur dün dündür bugün bugündür dimi
Hadi sende beni sev çokkk çokkk sev o kadar sev ki sevginden kıpkırmızı olayım patroncumHaha sev sezen sev)))