Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
En çokta onunla uzun uzun konuşmayı özledim..

• Beğen
Tepkiler: Nur

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Özlüyorum çok....
Seni hiç tanımıyorum @Satürn . ancak son günlerde yazdıkların dikkatimi çekti.. dikkat ettikçe de yazdıklarını daha çok takip etmeye başladım...
söylediklerini kime ithaf ettiğin belli, ancak hiç bilgi vermeksizin onu ne kadar sevdiğini, ne kadar özlediğini öyle yoğun ve samimi hissettirdin ki anlatamam..

Çok zarif ve derinlikli sevdiğini çok az kelimeyle ancak bu kadar güzel hissettirebilirdin...
Seni tanımadığım halde sana saygı duyduğumu, seni çok iyi anladığımı ve anlamlı bi gerekçem olmamasına rağmen sana sempati beslediğimi bilmeni istediğim için bunları seninle paylaşmak istedim...

Son düzenleme:
  • Beğen

Katip

"Em lil insani ma temenna"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,764

The Cabin in the Woods (Dehşet Kapanı)​

Övgüler dizildiğinden gerilim olarak izleme gereği duyduğum film.
Hayır. Hiç de beklediğim gibi olmayan ve cidden gereksiz bir film.
Ne olur biraz ciddiyet olsaydı keşke filmde.

• Beğen

Su°

'Obsession'
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,104

The Cabin in the Woods (Dehşet Kapanı)​

Övgüler dizildiğinden gerilim olarak izleme gereği duyduğum film.
Hayır. Hiç de beklediğim gibi olmayan ve cidden gereksiz bir film.
Ne olur biraz ciddiyet olsaydı keşke filmde.

Nedense bu hayal kırıklığı her seferinde bana oluyor çok güzel olan yorumlardan sonra bütün hevesle oturup izlediğimde, filmin bana kattığı hiç birşey yok, duygu alamıyorum maalesef

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Nedense bu hayal kırıklığı her seferinde bana oluyor çok güzel olan yorumlardan sonra bütün hevesle oturup izlediğimde, filmin bana kattığı hiç birşey yok, duygu alamıyorum maalesef
Bazen de yorumlar çok iyi şekilde oluyor fakat sen filmi izlediğinde beğenmiyorsun?
Herkesin film zevki ve beğendiği tür aynı olmadığından izleyen için film farklı şekilde yorumlanıyor..

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Biraz loş ve dağınık olmanın etkisiyle insan ev rahatlığını hissettiği rahat huzurlu bi mekanda;
Kimi hüzünlenmiş şekilde sadece susup insanları dinlerken, kimi sadece kendine üzülüp iç çekerken, kimi sessiz sessiz sadece müzik dinleyip ertesi günü planlarken, kimi kafasındaki şeyleri çözmeye çalışırken, kimi içinde olup bitenleri en yakın arkadaşına anlatıp, anlaşılma duygusunu hissetmek isterken, kimide sadece geyik yapıp bol bol gülüp eğlendiği ortamlarda olmayı özledim...

Şüheda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,280
İçimden geçen akşamki yemek davetini kabul etsem mi? Sonuç üç saat oldu halen kararsızlık..

• Beğen
Üst Alt